lauantai 4. heinäkuuta 2009

Paras kuvakoko?

Tsekatkaapas oikeassa laidassa esiintyvä kysely! Vaihtoehtoina parhaalle kuvakoolle joko iso (640x480), keskikokoinen (520x390) tai pieni (400x300). Omasta mielestä paras kuvakoko on tuo iso mutta nyt tosiaankin saa vaikuttaa tämän blogin yleisilmeeseen äänestämällä. Eli käykää klikkaamassa mieleisintä vaihtoehtoa. Ja vapaasti saa myös kommentoida ulkoasua jos siinä on jotain häikkää / ärsyttävää tällä hetkellä!

Kuvaesimerkkeinä piknikille poikenneet kaverin chihuahuat. Nuo olivat vallan veikeitä veijareita!

IsoKeskikokoinen
Pieni

4 kommenttia:

 1. Minusta tuo keskimmäinen koko ois paras jos on useampi kuva samassa postauksessa, yksittäisiin kuviin suurin.
  Ihania koiria :)

  VastaaPoista
 2. Pienet kuvat parempia, jos haluaa niin sitä kuvaahan voi klikata ja katsoa alkuperäisessä koossa?

  VastaaPoista
 3. jaana, nuo on kyllä ihania hauvoja :) Voi kun itsekin voisi hankkia tuollaisia... Toi muuten on aika hyvä idea kun itsestä joskus tuntuu että isoilla kuvilla noi useampikuvalliset postaukset tuntuu aika raskailta. Voisinkin sitä seuraavan kerran kokeilla kuvatulvan tullessa!

  Anynymous, totta niitä voi klikata suuremmiksi joo. Itse vaan tykkään isoista kuvista ja varsinkin isolla näytöllä noi pikkukuvat ovat tosi mitättömiä. Mut muuten, noita mun isojakin kuvia voi sitten klikata isoimmiksi jos pikkukohdat kiinnostaa, alkuperäinen koko on muistaakseni joku päälle tuhaxtuhat.

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails