sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Lauantai-iltavalituspostaus

Eilen kaikki tuntui menevän pepuilleen. Oli loppujen lopuksi ihan hauskaa baarissa ja uusiin ihmisiin tutustuessa, mutta kieltämättä ärsytti aika paljon useampaan otteeseen.

1. Pyykinpesu jäi sikseen kun talosta katkaistiin lämminvesi, ja katkos jatkuu näköjään edelleen eikä ole tietoa koska mahtaisi lämminvesi tulla takaisin. Ja minulla on vain yksi puhdas mekko jäljellä, muut paidat ja housut ovat pyykkikamaa. Puhtaita alkkareita sentään on :)

2. Hävitin 500rbl (n. 12,5e) hönöpäissäni eilen. Ei mikään konkurssisumma mutta ärsyttää sillä täällä se riittäisi aika pitkälle. Toivottavasti sen löysi joku kerjäläismuori eikä mikään öky-uusrikasnuori.

3. Koko yön pointti oli mennä katsomaan siltojen nousua Nevalla. No eikös siinä baarissa jutellessa venähtänyt ja tultiin paikalle vasta kun sillat oli jo ylhäällä ja porukka pikkuhiljaa poistumassa.

4. Sit pitikin venailla aamukuuteen baarissa ja julkisten ratikoitten/metrojen alkamiseen. Ne kun loppuvat siinä klo 1 maissa, ja muutenkin kun sillat ovat ylhäällä niin jos on väärällä saarella omalle kotisaarelle palaaminen on aika usein mahdotonta. Ja baareissahan täällä saa polttaa, nyt vaatteet ja hiukset haisee tuhkakupilta ja katso kohta 1.

ELÄMÄ ON. Tässä jokatapauksessa video siitä mitä meidän piti mennä katsomaan.Yesterday everything seemed just to suck big time. I had fun times meeting new people, chatting away the night but still I was fairly pissed off due to a number of reasons.

1. All my clothes are dirty (bar 1 dress) and there is no hot water anymore, thus cannot do my laundry. And who knows when we get hot water the next time.

2. I lost 500rbl (12.5e) while being tipsy and walking around the town. Hardly a huge sum but lasts for quite a while here. I hope it was found by some poor granny, and not one of those young nouveau riches.

3. The whole main point of yesterday evening was to go and see the Neva bridges lift. Very pretty. Well, we missed it and arrived at the spot only after the bridges were already up and people leaving.

4. Then we had to wait until morning 6am in a bar for the public transport to operate again. Anyways, after the bridges are lifted, you are stuck on the island where you happen to be and you'll just have to wait is you are caught off-guard. And as it is not Europe you can smoke in bars, and my clothes and hair smells like an astray and point 1 still stands.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails