keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Viimeisiä säätöjä ja kynsilakkahysteriaa

Pahasti alkaa näyttämään siltä että Tammerfestien aloitus jää väliin. Päivä on mennyt dataillessa, pakkaamisessa, viimeisten pikkuasioitten järjestelyssä ja nyt alkaa vihdoinkin tulla tajuntaan se että olen tosiaankin lähdössä. Pahus kun tuntuu että kielikin takkuaa todella paljon... Mitenköhän pärjään siellä venäjällä kun ihan perusteetkin tuntuvat olevan hukassa. En tiedä edes kuka on vielä tulossa minua asemalle vastaan ja asuntopaikkakin piti muuttaa tämän viisumisekoilun ja viivästymisien vuoksi. Toivotaan parasta että kaikki järjestyy!

Eilisiä kesäkivuuksia alennuksista. Kicksissä on muuten nyt noita Doven (ja Nivean) ruskettavia voiteita ja OPIN kynsilakkoja hyvillä alennuksilla eli kannattaa käydä tsekkaamassa jos innostaa. Itse ostin tuollaisen tomaatinpunaisen Intia-kokoelman lakan Monsooner Or Later. Nätti väri, vaikkakin hyvin peruslakka.

Olen taas vaihteeksi innostunut noista OPI-lakoista vähän liikaakin ja tänään selailin ebayta niitten perässä aivan liian kauan. Muutama must-ostos olisi sieltä OPIn suunnasta vielä joita ilman en taida voida elää, kuten Parlez-Vous Opi ja Done Out in Deco. Rakastuin noihin kahteen sävyyn aivan täysillä! Pientä lakkahysteriaa on muutenkin ollut ilmassa, uusia lakkoja on nimittäin kaappiin ilmaantunut kuin sieniä sateella tässä lähiaikoina.P.S. Muistakaa äänestää sopivia kuvakokoja! Tässä postauksessa taas isot kuvat, oikeasta laidasta löytyy äänestys.

1 kommentti:

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails