sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Rakas Joulupukki...

Nyt taitaa olla jo hivenen liian myöhäistä luetella lahjatoiveita, mutta puolustuksekseni voin sanoa että viimeinen kuukausi on ollut melkoista hullunmyllyä duuneineen, tentteineen ja matkoineen. En ole itsekään ehtinyt miettiä mitä haluaisin jouluksi, muuta kuin rauhaa ja hyvää ruokaa! Tälläisiä kuitenkin toivoisin pukinkontista löytyvän, jos ei tänä vuonna, niin sitten vaikka ensi vuonna.
1. Digitaalinen valokuvakehys. Tämä on ollut mietinnöissä jo pitemmän aikaa, olisi vain niin kiva, vaihtuvat kuvat kehyksissä. Valinnanvaikeutta ei enää olisi kun saisi kaikki kuvat samaan.

2. Hajuvesi on aika perinteinen. Tämän jo itseasiassa tiedänkin, että löytyy paketista - Guccin Flora ja kylkiäiset tarttuivat nimittäin mukaan lentokentän tax-freestä tarpeeksi kinuttuani.

3. Kynsilakkoja. Opin kynsilakat ovat kivoja - erityisesti tykkäisin Ranska-kokoelman Parlez-vous OPI? (harmaanlaventeli) -lakasta ja Espanja-kokoelman Suzi skies in the Pyrenees (mustanharmaa/sininen) ja Aragorn Today... Aragorn Tomorrow (tummanvihreä) -lakoista. Että tottakai mattalakasta. Veikkaan että nämä löytyvät omasta joulunjälkeisnettishoppailuista...

4. Suomalaista astiastoa. Ai että olisi kiva juoda aamuteet omasta (sinisestä!) Taika-mukista tai keitellä iltapäiväkahveet muumimukiin. Iittalan kivituikut olisi myös mahtava lisä omaan kotiin - omat lempparivärit ovat kirkas, huurteinen valkoinen ja punainen.

Onkohan sitä tulossa vanhaksi kun ei sen enempää keksi. Jos jotain haluaa ja sen löytää sen myös nykyään ostaa, joten eipä jää paljoa toivelistalle jäljelle. Mitäs itse toivoisitte joululahjoiksi?

1 kommentti:

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails