keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Lahja-satoa

Viimeistä postausta joulusta viedään! Eli jos joulu alkaa tulla jo korvista ulos kannattaa suosiolla skipata tämä materia-iloittelu. Olin nähtävästi ollut muuten kovin kiltti, kun sain niin paljon ja niin kivoja lahjoja :)
Nämä olivat yhteisiä lahjoja meille, eli wokkipannu, Jamie Oliver -ruokavälinesetti (päästään vihdoin eroon sekalaisesta sakista!) ja fajitas-pannu. Nomnom, herkullisia ruokahetkiä meille.
Ruokalahjoituksia saatiin myös - tänä talvena oli kuulemma ollut sopimus että tehtäisiin itse joululahjoja. No, teekeksit on kaupasta, ja tässä vaiheessa jo melkein popsittu, mutta mincemeat ja christmas pudding tulivat naton omista kätösistä. Mincemeat muuten on nimestä huolimattaan makeaa rusina/riisi/kuivahedelmäseosta, jota laitetaan täkäläisiin joulutorttuihin (vähän niinkuin luumuhilloa Suomessa). Nimi jaksaa kummastuttaa minua edelleenkin, sillä siinä ei ole mitään järkeä. Miksi ihmeessä sekameteliseosta kutsutaan jauhelihaksi?
Zen Green Tea -kylpysetti, Fatfacesta punainen huivi ja raitasukat, HP-leffa, pari kirjaa englannin kielen eriskummallisuuksista, vähän pieniä käyttöesineitä, Guccin Flora -pakkaus, ja Iittalan huurteinen Kivi-tuikku. Oli tosi kivoja lahjoja! HP-leffa oli ihan ykkönen, en olekaan nähnyt sitä vielä englanniksi lainkaan (katsoin sen silloin ilmestyessään Venäjällä subattuna). Hajuvesi ei ollut yllätys, sitä toivoinkin jo etukäteen ja tykkään kovasti, mutta tuo Kivi-tuikku oli aivan mieletön yllätys. Anoppi oli sen ostanut sieltä joulumarkkinoilta, minun mitään huomaamatta, kun olin selittänyt pitkät pätkät kuinka hienoja ne ovat, ja kuinka tyylikästä suomalaista muotoilua. Oli kuulemma ostanut sen siinä vaivihkaa kun itse paneuduin ruisleipien ostamiseen :)

Nämä oli omat lahjat omalle kullalle. Saivat hyvän vastaanoton, vaikkeivät yllätyksiä olleetkaan. Yritin kovasti pitää nämä yllätyksinä, mutta kulta sitten sai sitten harmikseen selville molemmat ennen joulua. Tuon gyroskooppipallon hän arvasi itse, kun oli nähnyt vilauksen paketista, ja tossukoista möläytin itse, hänen pohtiessaan Crocsien ostoa sisäkengiksi.

Eli aikas hyvä lahjajoulu :) Saitteko itse kivoja lahjoja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails