sunnuntai 13. joulukuuta 2009

Pukinkonttiin poikaystävälle?

... tai puolisolle tai vaikka miespuoliselle ystävälle. Elikkäs joululahjaideoita ja jatkoa edelliselle postaukselle pukinkonttiin porukoille.

Läheiselle henkilölle pitäisi olla jokseenkin helppo keksiä lahjaideoita, varsinkin jos henkilöllä on jotain harrastuksia tai intohimon kohteita. Mutta ongelmana on se ettei niitä samoja viitsisi vuosi toisensa perään lahjoittaa.Tässä siis muutamia omia ideoita uusiin lahjoihin.Jotain itsetehtyä. Oman rakkaan pienin kätösin tehty villapaita lämmittää paaaaljon enemmän kuin kaupasta ostettu :) Huom! Tähän kannattaa ryhtyä vain siinä tapauksessa, että sitä aikaa sen tekemiseen on, nimimerkillä viime vuoden joululahja edelleen puikoilla...

Jotain käytännöllistä. Jotain, mitä tarvitaan, muttei itse ole vielä viitsitty ostaa. Toisaalta tylsä lahja, mutta oon huomannut että näitä aina arvostetaan. Itse vinkkaisin muuten, että Leatherman on ihan huippulahja miehille/pojille tässä kategoriassa. Aina löytyy jotain käyttöä ja on kätevä ottaa mukaan vaikka minne.

Jotain hauskaa. Pojille poikien leluja - täälläpäin on ainakin arvostettu Star Wars -keräilykrääsää, mutta aika hauskoja leluja löytyy esimerkiksi pulju.netistä (ja näitä hilavitkutin-kauppoja on netti pullollaan) - miten ois esimerkiksi kauko-ohjattava helikopteri, tai kotiavainten paikallistin? Tai herätyskello krooniselle aamutorkkujalla?

Jotain viihdyttävää. Boksi-setti jotain hyvää telkkarisarjaa (esim. House, Prison Break etc.), konsolipelejä pelureille (tai vaikka oma konsoli, jos sellaista ei vielä löydy!), kirjoja tms. Itse pari vuotta sitten hommasin armottomalle Harry Potter -fanille elokuvasetin ja kaikki HP-kirjat ja oli kuulemma ihan ykköslahja. Yhdessäasuville näissä viihdyttävissä lahjoissa on se hyvä puoli, että itsellekin tulee samalla jotain viihdyttävää :)


Omassa kontissa tänä vuonna. Täällä en voi oikeastaan paljastaa kuvina mitä sitä onkaan pukinkontissa tänä vuonna omalle kullalle, hän nimittäin käy täällä aina sillointällöin "lukemassa" (eli katselemassa kuvia). Mutta jos kiinnostaa niin googlatkaa voimapallo (mutta kääntäkää se ensin englanniksi). Muutaman viikon takaisissa sukulaispippaloissa tämä lelu innosti vilkkuvilla valoillaan ja käsistä lähtevällä pyörityksellä miespuolisen porukan aina esikouluikäisestä vaariin taistelemaan pyöritysvuorosta. Tämän palluran lisäksi pukinkonttiin on tulossa myös Emun lampaannahkatohvelit.


Mites itse lahjotte "toista puoliskoanne"?

2 kommenttia:

 1. Meillä pakettiin on menossa kotiparturi (siis se semmonen hiustenajelukone, entiset on olleet halpiksia, jotka on kestäneet sen verran mitä ovat, nyt on tulossa kunnollinen!:) sekä lahjakortti kasvohoitoon. Molemmista on syksyn aikana vinkattu jossain kohdassa.
  Näitten lisäksi toivelistalta löytyi myös läppärilaukku, urheilukassi, Monopoli sekä PS3. Ja huomasinpa tuossa että toilettilaukku olisi myös tarpeen (kadonnut teille tietämättömille), mutta se taitaa nyt jäädä saamatta. Ja lahjakortit/raha vaateostoksiin on kanssa aina tervetullut lahja, näin minulle on kerrottu :)

  Teepä seuraavaksi vinkkejä isovanhemmille. Ovat aivan mielettömän vaikea ryhmä lahjanostajalle siinä vaiheessa kun elämä keskittyy lähinnä kotiin (eikä ole jaksamista lukea, katsoa dvditä tms) eikä tarvetta ole sinällään millekään. Ovat kiitollisia kaikesta mitä antaa, mutta olisi niin kiva antaa jotain ihan oikeasti arkea ilahduttavaa. Vaan mitä?!

  VastaaPoista
 2. Meilläkin on toi hiustenajokone (semmonen kunnollinen), joskus lahjaksi saatu, ja se on ollut tosi mieluinen. Ei tosin tullut multa lahjaksi, olisikohan ollut äitinsä tms. Meilläkin muuten toivelistalla oli PS3 :D Eipä taida tulla multa ainakaan, äitinsä tosin mietti jotain konsolilahjaa eli saa nähdä.

  Toilettilaukku on muuten kans hyvä lahja, huomasin itse tässä matkustaessa että erityisesti sellainen läpinäkyvä, jossa olisi pikkuisia purkkeja jo valmiiksi olisi ainakin omalle miehelle aika tarpeellinen!

  Saa muuten nähdä tosta isovanhemmista. Mä olisin ehdottanut vaan jotain piparkakkutaloa - mun isovanhemmat (ukki varsinkin) tykästyi siihen tosi paljon kun sellaisen viime vuonna värkkäsin :) Joku hierova jalkojenkylpylaite tai niskajuttu voisi olla kans kiva - tai vaikka sellainen nelijalkainen hämähäkkihieroja! Lampaannahkatohvelit on kans kivoja, ihanan mukavia ja pehmoisia.

  Tai sit, joku koostevalokuva-albumi lapsenlapsista? Tai vaikka heidän elämän varrelta kaikkia valokuvia, mitä löytyy omilta vanhemmilta ja laatikoista voisi olla aika herkkislahja kanssa :)

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails