torstai 10. joulukuuta 2009

Hola!

Eilinen matikkatentti meni. Vaikea sanoa hyvin vai huonosti, tein jonkun ison virheen loppuvaiheen tehtävässä, jota en kumminkaan osannut korjata, joten saa nähdä paljonko pisteitä rokotetaan. Tentinjälkisistä juhlinnoista ja pikkukrapulastakin on nyt selvitty :) Mutta ei siitä sen enempää sillä....


...Meikä lähtee huomenna aikaisin aamulla Madridiin! Pieni lomanpoikanen on tässä tarpeen, vaikka yksi tenttikirjoista lähteekin mukaan lentokonelukemiseksi. Toinen (ja matikankoetta huimasti tärkeämpi) tentti on heti joululoman jälkeen. Nyt, jos joku siellä hautoo hyviä Madridin vinkkejä, olisi sopiva aika vinkata kommenttilaatikossa.

Palaillaan astioille ensi viikon puolella! Ja tsekatkaapa tämä arvonta :)

2 kommenttia:

  1. Voi! Lomaa kaipailtaisiin täälläkin, opiskelun loppurutistus, työt ja pirun joulukin imevät minusta kaikki mehut.. Nautihan siis munkin puolesta ;)

    VastaaPoista
  2. Oh, oli kyllä ihana loma ja tosi ansaittu :) Täytyy sunkin vähintään pysähtyä sitten jouluksi lomailemaan, eihän muuten jaksa millään!

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails