lauantai 27. helmikuuta 2010

Flunssa vs. minä 6-1
Mites se eilisillan matsi sitten? Vaikken jääkiekosta niin hirveästi edes perusta niin eilisillan teurastus oli aika tuskallista katsottavaa. Onneks oli kuitenkin kivaa suomiseuraa ja tuli sitten senkin edestä juteltua mukavia. 

Viimeaikoina on ollut hirmuisesti kiireitä, ja eilenkin superpitkä päivä taas vaihteeksi. Olen ollut koko viikon vähän flunssaisissa fiiliksissä, köhinyt ja niiskuttanut, mutta pistänyt parastani ja puuskuttanut eteenpäin kuin tavallista. Eilen oli tavallista erikoisempi päivä muutenkin, jota en halunnut jättää väliin. Suomalaisille opiskelijoille täällä Lontoossa oli järjestetty tutustumiskäynti suurlähetystöön, ja siellä sitten tutustuttiin, kyseltiin ja juteltiin mukavia herkkupöydän antimien äärellä. Oli kivaa, ja hyvinkin mielenkiintoista kuulla enemmän Suomen toiminnasta Briteissä - erityisesti minulle oli uutta se kuinka paljon Suomea promotoidaan suurlähetystön pressitoimiston puolesta ja kuinka isojakin juttuja on saatu pitchattua brittiläisiin sanomalehtiin. Tapahtuma oli oikein onnistunut, ja hyvällä tuurilla päiväsaikaan järjestetty turkistarhauksen vastainen mielenosoituskin oli jo päättynyt, eikä mitään hämminkiä tahi meteliä ollut meitä häiritsemässä.

Tapahtuman jälkeen suunnattiin porukalla katsomaan matsia isolta screeniltä Shoreditchin juottolaan. Nyt tuntuu siltä että se jääkiekkoilta olisi saanut jäädä väliin. Tämän koko päivän olen maksellut eilistä riekkumistani. Heräsin aamulla lähes puhekyvyttömänä ja pää sekaisin, ja olen torkkunut koko päivän ja lähetellyt alakerrassa työskentelevälle sulhaselle tekstiviestejä nenäliinojen sun muiden tarvikkeiden huvetessa.
Nyt pienen kattilallisen inkivääri-sitruuna-hunaja-seosta (ihan loistava flunssajuoma) juoneena alkaa kurkkukin tuntua jokseenkin inhimilliseltä, vaikka ääni ei olekaan vielä palautunut. Ehkä se tästä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails