sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Hyvää ystävänpäivää!Lontoossa riittää tekemistä ystävänpäiväksi. Oma ykkösvalinta olisi ehdottomasti Tower sillan ystävänpäiväkierros. Ystävänpäivän teemaan sopivilla ruusuilla ja hämyvalaistuksella koristellulle ylätasanteelle pääsisi nyt oman sydänkäpysen kanssa katselemaan Lontoon kaunista iltavalaistusta, siemaillen pinkkiä kuoharia ja popsimalla suklaatryffeleitä. Taustamusiikkina jousikvartetti. Kuulostaa aika uskomattomalta.

Näköalakierroksia löytyisi myös London Eyestä, joka tarjoaa ruusuilla ja suklaalla, tai shampanjalla maustettuja maailmanpyöräkierroksia. Ökyrikkaat voivat myös varata maailmanpyörästä oman kapselin rahvaasta loitolla, ihan vain itselleen, omalle rakkaalleen ja shampanjatarjoilijalle. Nälän kolkuttaessa Borough Marketilla voisi käydä syömässä oistereita, tai Haagen Dazs jätskiravintolassa syömässä suurenmoisen suklaafonduen jätskin kera. Kulttuurinnälkäiset taas ilahtuisivat varmasti kierroksesta National Galleryssa, jossa näin ystävänpäivän kunniaksi keskitytään taulujen romanttisiin taustoihin Jos vähän aktiivisempaa menoa kaipaa sitä voi mennä vaikka suklaanteko kurssille kaksistaan, tai Michelintähtikokin johtamalle minikokkauskurssille. Jos ekstreemimpi meininki iskee enemmän, sitä voi muunmuassa hypätä rakastavaisten tandemhypyn, tai pomppia rakkaan kera ison ilmapatjapallon sisällä rinnettä alas (eli zorbata näin tuttavallisemmin).

Me heräsimme ystävänpäivän tuloon niin myöhässä että lipuista mihinkään erikoisiltoihin oli turha haaveilla, mutta ajattelimme rentoutua kotona, ja käydä illalla pienessä persialaisessa perheravintolassa joka on yksi lempiravintoloitamme. Onnistuttiin varamaan pöytäkin eilen :)

2 kommenttia:

  1. Musta tämä Valentine's/ystävänpäivä -juttu on aika blaah blaah, mutta noista kertomistasi jutuista olisin voinut osallistua jokaiseen!

    VastaaPoista
  2. Ei tää mullekaan oo kuin sopiva tekosyypäivä keksiä jotain hauskaa ja arkipäivästä erilaista tekemistä.

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails