lauantai 20. helmikuuta 2010

Spot of retail therapy

Tuleeko teille koskaan sellaisia päiviä, joina ihan kaikki potuttaa? Mikään ei tunnu onnistuvan, jokaikinen vastaantulija on tiellä, ja aurinkokin paistaa silmiin. Ja aika tuntuu valuvan hukkaan, vaikka mitä yrittäisi tehdä. Muutama viimeinen päivä tässä on ollut just näitä supersurkeita päiviä, ja just silloin tuntuu siltä että pieni kulutuseräottelu voisi tehdä poikaa. En voinut vastustaa kun Bootsissa näin tälläisen No7-pikkunyssykän täynnä kokeilukokoisia tuotteita. Söpöjä, pikkuisia ja erilaisia tuotteita, ja vielä kaupanpäälle meikkipussi! Kynsilakka, huulikiilto, vaaleanpunainen luomiväri, suihkusaippua, ripsiväri, seerumi ja yövoide. Yksikään tuote ei ollut millään lailla tarpeellinen lisä omien tuotevarastojen jatkoksi, mutta voi vitsi näitä on silti kiva hiplailla ja kokeilla. Miten voikaan tälläisistä pikkuisista ja mitättömistä asioista tullakin niin hyvälle mielelle? En tiedä, mutta nyt pääsen kokeilemaan myös tuota Protect&Perfect-seerumia, joka on jonkun kemistin tutkimuksessa havaittu tehokkaaksi anti-age tuotteeksi. Tiedä häntä, raportoin sitten tänne jos rypynalut hälvenevät :)

Lankeatteko itse ikinä shoppailuterapiaan elämän kiukutellessa?

4 kommenttia:

 1. Minä lankean melkein aina shoppailuterapiaan, ja piristynkin joka kerta aivan kummasti... yritän kuitenkin rajoitella vähäsen kun kaikki kaapit ovat tavaroita täynnä.
  Toivottavati piristyt pian, ja hauskaa viikonloppua sulle :D

  VastaaPoista
 2. Samanlaisista päivistä on myös kärsitty täällä ja samoin lääkitty :)

  Harmittaa kun tuota No7 ei taida enää saada suomesta.

  VastaaPoista
 3. Shoppailuterapia toimii kyllä joskus, etenkin jos ostaa jotain "pientä turhaa". Mutta minun on ainakin vaatekaupoille ihan turha lähteä huonolla fiiliksellä, silloin ei löydä kyllä mitään tai mikään ei näytä hyvältä päällä :)

  Paljonko tuo No7-pakkaus muuten maksoi, suunnilleen?

  VastaaPoista
 4. Zsuzsi, hehe toivotaan parasta. Eiköhän se tästä :) Mullakin alkaa kertymään tota kaikkea roinaa taas ihan liikaa...

  Anttis, aika harmi, No7 on kummiskin aika hyvänlaatuinen merkki. Sellainen perus kemppari-merkki, mut ite oon kyl tykännyt niitten ihonhoitotuotteista ja meikeistä.

  Agatha, sama muuten. Vaatekaupoista ei tosiaankaan löydä mitään tuollaisina päivinä, mut tommosia pikkuturhuuksia sitten sitäkin enemmän. Toi pakkaus makso £6,5, se oli joku joulukylkiäinen jota nyt kauppasivat sellaisenaan.

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails