maanantai 8. helmikuuta 2010

Torstaitentti


Jos olisin piiroshahmo, ylläoleva strippi kuvaisi minun aamuani täydellisesti.Torstaitenttiin valmistautuminen vie tällä hetkellä aivan liikaa aikaa pois tavalliselta elämältä. Motivaatiota ei auta se että tiedän tentin olevan tavallaan täysin turha, se nimittäin vaikuttaa loppuarvosanaani vain 20% verran ja vain ja ainoastaan jos saan loppukokeesta huonomman arvosanan. Eli jos saan lopputentistä lainkaan paremman, tämä tentti ns. nollautuu. Mutta olisi silti kiva saada edes kohtuullinen arvosana, ihan vain siitä syystä etten näytä täysin idiootilta proffan silmissä. Jolta varmaan jo näytän ottaen huomioon viime tentin arvosanani... Voin paljastaa että meikäpoika nappasi elämänsä huonoimman arvosanan eli eipä siitä sitten sen enempää.


Mutta onneksi PHDcomics tarjoaa jälleen kerran keinon paeta kirjatylsistymistä naurun avulla. Kannattaa vierailla, uppoaa varmasti kehen tahansa opiskelijaan!

5 kommenttia:

 1. aivan mahtava tuo PHDcomics! Itse painin tällä hetkellä dissertation proposalin kanssa ja sivusto tuli kyllä enemmän kuin tarpeeseen :) onpahan taas yksi asia enemmän mihin kuluttaa aikaansa sen opiskelun sijaan...

  ja tuohon edellisen postauksen kelloon sen verta että olisiko se esim korjattavissa tms? Omasta mielestäni kello on niin kaunis että käyttäisin sitä ihan toimimattomanakin tai koristaisin sillä sisustusta.

  VastaaPoista
 2. *niin siis ei edellisen postauksen vaan sitä edellisen.

  VastaaPoista
 3. En tiedä tosta kellosta... Kun se jo alkujaankin on rikki, en ole kovin toivokas sen suhteen ettäkö sen saisi korjattua, ja ties kuinka kalliiksi korjausyrityksetkään tulis. Oon kyllä käyttänyt sitä pari kertaa jo pelkkänä kaulakoruna.

  Mistä muuten meinäät tehdä näyttötyösi?

  VastaaPoista
 4. Lopputyössä olisi tarkoitus vertailla kahta mahdollisimman samanlaista tapahtumaa, yhtä Suomesta ja yhtä Englannista sekä selvittää osallistuvatko kuluttajat niihin sen taustaorganisaation vai itse tapahtuman takia ja kuluttajien motivaatioita tapahtumien osallistumiseen. Lähinnä tarkastelussa on siis hyväntekeväisyystapahtumat, vielä on hieman vaiheessa se että mitkä tapahtumat saan loppujen lopuksi tarkasteltaviksi.

  VastaaPoista
 5. Mielenkiintoinen aihe! Varmaan aika hankala tosin löytää samanlaisia tapahtumia molemmista maista, ja pystyä saamaan niitä vastauksia kuluttajilta. Mä oon kans joskus tehnyt (tosin ihan miniminikokoisen) tutkimuksen vapaaehtoistyöntekijöiden motivaatiotaustoista, oli kyllä hauska katsoa vastauksia läpi ja haastatella ihmisiä :)

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails