tiistai 9. helmikuuta 2010

Satikutia silmien juonteilleKolmekymppiä (kröhöm) rivakasti lähestyvänä sitä alkaa huomata että kauneus on katoava luonnonvara. Silmänjuonteita on jo useamman vuoden ilmaantunut salakavalasti yhä enemmän ja enemmän, ja nehän tulevat jäädäkseen. Suhtaudun melko skeptisesti ryppyvoiteisiin, mutta olen kuullut että ne ainoat, oikeasti vaikuttavat ainesosat olisivat C-vitamiini- ja retinoli, joten tällä kertaa kokeiluvuoroon pääsi ROC Multi  Correxion (retinolivaikutteinen). 

Tämä ROC-silmänympärysvoide näytti INCiltään kaikista parhaalta ROC:in tuotteista - löytyi retinolia ja kosteuttavia ainesosia, ja vähemmän silikonifillereitä kuin muista ROC:n sy-voiteista. Tämä vaikuttaa myös melko tehokkaalta tuotteelta, sillä ainakin omaan silmään silmänympärysjuonteeni näyttävät matalammilta ja harvemmilta kuin aikaisemmin, enkä usko kyseen olevan vain placebo-efektistä. Levittyy hyvin, kosteuttaa, mutta miinuspisteitä ropisee hivenen epämiellyttävästä hajusta. Tuote on myös sieltä kalleammasta päästä silmympärysvoiteita. 

Retinoli on aika ärtsyä kamaa, eli tuote voi herkästi ärsyttää ihoa - ohjeissa suositellaankin käyttämään voidetta aluksi vain joka toinen päivä kunnes iho tottuu, ja vain pieniä määriä kerrallaan. Itselläni esiintyi kirvelyä kun lotrasin tuotetta pari päivää putkeen. Kesäaikaan retinolia käytettäessä kannattaa myös muistaa aurinkosuojavoiteiden käyttö tavallistakin enemmän, retinoli nimittäin ohentaa ihoa.

+ Toimii tehokkaasti (vähemmän juonteita!)
+ Hyvä INC (retinoli, kosteuttavat ainesosat)
+ Kosteuttaa ja levittyy hyvin
+/- Voi ärsyttää ihoa (mutta tietääpä olevan tehokasta)
- Epämiellyttävä haju (joskaan ei vahva)
- Tyyris (mutta riittoisa)

 Itse olen ollut todella tyytyväinen ja ostaisin uudelleen!

6 kommenttia:

 1. Pelottavaa, kai sitä pitää alkaa ryppyvoiteita jo etsiskelemään :P Oon tosin käyttänyt silmänympärysvoidetta 15-vuotiaasta lähtien eli yli 10 vuotta. Mutta semmosia geelimäisiä, esim. Body Shopin cucumber eye geliä, tai Bootsin vastaavaa, eli ei mitään voimakkaita. Talvisin TBS'n jotain vähän kosteuttavampaa. Ei ainakaan vielä oo pahoja ryppyjä! Liekö sitten syynä toi aikasin alotettu kosteutus vai yksinkertaisesti (poskia lukuun ottamatta) kohtalaisen rasvainen iho :P

  VastaaPoista
 2. Ei mullakaan pahoja, mut hienot juonteet oon huomannut jo nelisen vuotta. Nyt ajattelin et ois aika alkaa käyttämään kunnon ryppyvoiteita niitten entisten perusvoiteitten lisäksi ettei syvene entisestäkään. Tai no, ei kai kunnon ryppyjä voi estää, mutta jos tulisivat edes vähän myöhemmin :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä. Olen itse etsiskellyt kunnollista ja nimenomaan toimivaa silmänympärysvoidetta. Tämä voisi lähteä seuraavaksi testaukseen! :)

  VastaaPoista
 4. Kantsii kokeilla, tää on ensimmäinen silmänympärysvoide jonka olen ihan oikeasti huomannut vaikuttavan.

  VastaaPoista
 5. Tuota RoCia ei muuten saa enää suomesta. Maahantuonti on kuulemma lopetettu joten tilasin tuota suoraan jenkeistä ebayn kautta. Voisitko muuten kertoa mitä tuo rasva maksoi sieltä ostettuna. Ebayssä pulitin 15€ tuosta purkilosta

  VastaaPoista
 6. Aika nihkeetä, tuntuu et aina kaikki parhaat tuotteet joko lopetetaan tai lopetetaan maahantuonti... Mut jokatapauksessa, en tarkalleen muista paljoks toi makso, kun ostin alennuksesta. Mut normaalihinta oli (kai) n. £15.

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails