tiistai 10. elokuuta 2010

Tuokiokuvia viime viikon iltaseikkailuista

Viime viikko oli melkoista menoa. Onneksi tällä viikolla ehtii vähän rauhoittumaan ja viettämään aikaa kotonakin. Menoa ja meininkiä ei kuitenkaan liikaa jaksa. 

Työpäivän jälkeen mentiin työkaverin ja sen vierailevan kanukkikaverin kanssa istumaan iltaa puistoon aarioita kuuntelemaan. Ryöstettiin työpaikan kanttiinista vähän keksejä sun muita tuomaan piknikkifiilistä. Ihan hauskaa, harmi vain että piti lähteä aika aikaisin tallustelemaan kotio päin, nukkumaankin kun piti päästä. Olen ehkä ihan pikkaisen vain väsyneen näköinen tuossa kuvassa! Oli aika mielenkiintoinen paikka muuten puistolle. Keskellä tämän kaupungin isoa finanssialuetta, korkeiden pilvenpiirtäjien ympäröimänä istuttiin putipuhtaassa puistossa niin räikeän vihreällä ja rehevällä ruoholla, että se näytti melkein tekaistulta. Kyllä huomasi että kerrankin oli käytetty rahaa puiston ylläpitämiseen, yleensä kun puistot ovat luonnontilassaan melko kaljuja ja sottaisia.

Nämä musiikkitapahtumat ovat muuten jokatorstainen juttu tässä puistossa. Ei pelkkää oopperaa, kaikennäköisiä konsertteja, joten täytyypi käydä uudestaankin katsastamassa mitä sieltä löytyy.
Nämä toiset tuokiokuvat ovatkin Trafalgar Squarelta. Tilapäinen installaatio - pensaslabyrintti! Aika random juttu, mutta samalla myös todella hauska. Olen aina halunnut käydä kunnon puutarhalabyrintissa, ja vaikka tämä nyt ei mikään älyttömän laaja ollutkaan, kyllä se umpikujineen ja korkeine pensasaitoineen täytti vaaditut kriteerit. Sisällä oli katukylttejä Lontoon eri kaduista ja pieniä tietoiskutauluja myös katujen historiasta. Opin taas jotain uuttakin kaupungilla hengailemalla.
Peace! Huono tapa opittu muinoin Japanissa. Olen jo melkein siitä päässyt eroon, mutta aina joskus relapse.

3 kommenttia:

 1. Vähän hieno toi pilvenpiirtäjäkuva, jossa yhdessä reunassa kulkee lentsikka!

  Kunnolliseen mazeen pitäisi kyllä joskus ehdottomasti päästä. Tosin joutuisin varmaan pakokauhun valtaan siellä, katsonut ehkä liikaa Harry Potteria ja Hohtoa..

  VastaaPoista
 2. Mikä puisto tuo on, kun en äkkiseltään muista nähneeni? Puistokonsertti kuulostaisi mainiolta ajanvietteeltä :)

  VastaaPoista
 3. bubble, hauskaa kyllä, mäkin mietin just Harry Potteria sinne labyrinttiin mennessä. Täähän oli ihan miniversio labyrintissä, mutta sellaisessa jättikokoisessa olisi myös kiva käydä. Pitää sit vaan muistaa aina mennä vasenta laitaa myötäillen :)

  Anna, puisto on Canary Wharfilla, nimi taitaa olla Canada Sq Park. Ihan minipuisto siis. Mut toi on tosiaan jokatorstainen juttu näin ainakin kesäisin eli sinne jos ei o turhan kaukana :)

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails