tiistai 3. elokuuta 2010

Työpäivä kuvina

Ajattelin vähän avata tavallista arkipäivääni tällä hetkellä. Kuvien avulla tottakai, niin pitkälle kuin pystyn. 


Herätys aamukuudelta. Itseasiassa, kuvat ovat viime viikolta, nyt tällä viikolla joudun heräämään vieläkin aikaisemmin sillä vaihdoin toimistoa. Tuskaa. En ole yhtään aamuihmisiä. Pesen hampaat, pukeudun ja ovesta ulos - muita aamutoimia en suorita.


Kaunis päivä tuloillaan. Mikä harmi että se pitää viettää neljän seinän sisällä.


 Junassa meikkaan ja luen lehteä - yleensä Economistia. Se sujahtaa kätevästi laukkuun eikä ole liian painava.


Matkalla töihin, melkein jo paikanpäällä. Kauniin päivän missaaminen potuttaa vieläkin. Kirjaudun sisälle työpaikalle n. 7.30 ja menen kanttiiniin syömään aamiaista. Aika hyvät valikoimat, itse valitsen kuten aina Kellogs Fruit&Fibre muroja, lohkon banaanin joukkoon ja nappaan cafe laten. Kahdeksalta menen työpisteelle, loggaudun sisään sormenjäljellä ja vietän aikani neljää screeniä katsellen. Aina välillä haen lisää kahvia ja/tai jotain hedelmiä naposteltavaksi. Nuo biometriset tunnistimet aiheutti kyllä syvää ihmetystä viikon alussa, nyt niihin on jo tottunut. Kuvia minulla ei tietenkään töistä ole, eikä tuhatta sanaakaan niitä korvaamaan, joten ihan muutaman sanan kuvailun tulee riittää.Lounastunnilla nappaan kanttiinista jätskin mukaan, ja käyn ostamassa japanilaisesta lounaspaikasta (Wasabi) yakisobaa. Jätski oli hyvää, yakisoba ei niinkään. Wasabi on ihan hyvä ketju, mutta taidan pidättäytyä ketjun susheissa tulevaisuudessa. Syön ulkona puistonpenkillä katsellen ihmisiä. Takaisin töihin päätteiden eteen.
Kuuden aikaan lähden töistä, tapaan kanukkikaverin metroasemalla ja lähdetään käymään London Bridgellä. Miksi - en tiedä. Olin vähän väsynyt ja muistin sen olevan mielenkiintoinen paikka. Ei se ole, ellei ole Borough Market meneillään. Napataan paella, ja mennään Tower sillalle kuvailemaan nätimpiä maisemia.Täällä oli Desiguen (espanjalainen vaatemerkki) promootiotilaisuus meneillään ja paljon nuoria. Kaikilla samat mainospaidat, joita jaettiin ympäriinsä. Itse jätin väliin. Olen mielestäni vähän tyhmän näköinen puvussa ja lenkkareissa mutta korkkareita käytän vain toimistolla. Joudun kävelemään niin paljon päivän aikana julkisia käyttäessä että lenkkarit jalassa kätevintä.


Käydään vielä vähän katsomassa maisemia ja lähdetään kotiin. 


Kotosalla ollaan 9.30. Jo pimeää ja käyn äkkiä suihkussa, katselen telkkaria vähän aikaa ja painun pehkuihin klo 23. Uni tulee todella nopeasti!

4 kommenttia:

 1. Tämmöisiä päiväni-postauksia on hauska lukea :).

  Täällä Suomessa katsottaisiin varmaan päästä varpaisiin jos erehtyisit menemään ulos kadulle syömään salaattia tai jotain muuta napostelemaan tauon lomassa :'D. Ärsyttävää, haluaisin tänne kahvila-ja ravintolakulttuuria enemmän! Tosin se vaatisi jo aika paljon hintojen laskemista.

  VastaaPoista
 2. Just tuolla alueella todella monet kyllä söivät ulkona - ei tullut yhtään poikkeava olo kun syömässä oli varmaan valehtelematta pari sataa ihmistä siinä puistossa :) Just sopivasti lounastunnin aikana katsos, kun ulkona oli kiva ilma eikä oman pöydän ääressä kukaan jaksa syödä jos ei ole pakko :)

  VastaaPoista
 3. Missä olet töissä?

  VastaaPoista
 4. En kerro ;)

  Periaatesyistä nämä asiat jäävät blogin ulkopuolelle.

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails