keskiviikko 25. elokuuta 2010

MSCHIC

Näistä on ollutkin tarkoitus kirjoittaa jo pitkään, mutta jotenkin nämä meikit ovat vain jääneet kaapin pohjille kaikissa nykyisissä kiireissä. Tilasin MSCHIC -firmalta kaksi meikkituotetta, sillä puolisen vuoden takaisella supertarjouksella, ja sain vieläpä ylimääräisen meikin kaupan päälle. Oli muuten ihan kiva tutustua minulle täysin uuteen tuotemerkkiin, ja vieläpä ehtaan suomalaiseen!Tilasin Eye Stain geelirajauksen värissä Astral Shine, Shading Powder varjostusvärin, ja ylimääräisen kaupankylkiäisen (nude-huulipuna). Tilaukseni muuten hukkui jonnekin, ja kun uuden sain huulipuna oli korvattu luomivärillä jonka värinä oli Ocean Drive eli vaaleansininen. Harmi sinänsä, sillä huulipunalle olisi ollut käyttöäkin, en oikein tiedä mitä tuolla luomivärillä tehdä. 

Nyt vihdoinkin, uuden paketin ja parin kuukauden meikkipussissa makuuttamisen jälken olen vihdoinkin näitä ehtinyt kokeilla. En ihan tositoimissa, mutta edes vähän!

Erityisesti tykästyin geelirajaukseen Eye Stain - Astral Shine. Todella kätevä ja vaikuttaa pysyvän melko hyvin. Geelirajaukset ovat siitä hyviä, että ne saa näyttämään siistiltä helpommin kuin ne perinteiset kynämäiset siveltimet, ja ohuemmalta kuin käyttämällä muuten helppokäyttöisiä tussirajauksia. Tämä tummanharmaa väri ihastutti minut myös täysin - nätti, tarpeeksi tumma muttei liian kova, ja himmeää ja hillittyä kimallusta. Nappivalinta!

Shading Powder varjostusväri antoi minulle mahdollisuuden vihdoista viimeinkin kokeilla kasvojen varjostamista puuterilla. Jostain syystä olen vuosia halunnut varjostusväriä, ja kokeillut kaupoissakin erilaisia, mutta aina jättänyt ne ostamatta. No, opetella vielä täytyy ennenkuin viitsin ihmisten ilmoilla tätä käyttää, mutta väri vaikutti sopivan vaalealta, eikä liian kellertävältä, vaaleaihoisille suomalaisille sopivasti.

Ocean Drive luomiväriä en edes ole kokeillut - jotenkin vaaleansininen väri vierostuttaa. Siitä tulee aivan liikaa mieleen kasarimeikit... Pitäisiköhän yrittää vielä?

2 kommenttia:

  1. Eye Stain on ihan mahtava tuote. Noitahan voi käyttää myös luomiväreinä ja siinä hommassa toimivat hyvin -kestävät miltei mitä vain :D

    VastaaPoista
  2. Hei täytyisi muuten kokeilla noita luomiväreinä! En edes tajunnut että niinkin noita voisi käyttää, olen jotenkin niin kalkkiutunut tapoihini :)

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails