maanantai 2. elokuuta 2010

Museokierroksilla

Tänään olikin varsinainen supersunnuntai, jos museoiden kiertämisestä puhutaan. Käytiin pikaisella muutaman tunnin kaupunkikierroksella ja kierrettiin läpi kolme museota ja perhostalo. Aika hyvin! No, museot olivat vieri vieressä, ja ehkä yksi neljäsosa nähtiin per museo, eikä se perhostalokaan mikään jättisuuri ollut, mutta silti aika tehokkaasti käytettyä aikaa. Museot siis olivat Natural History of Museum, Science Museum ja V&A.


Tää pieni yksityiskohta museon gargoyleissa oli minusta aika hauska


Perhostalo oli kesän aikainen erikoisnäyttely, ja vaikkei kanukkikaveria perhoset kiinnostaneet ylipuhuin hänetkin poikkeamaan trooppisen kuumassa ja kosteassa teltassa ihastelemassa perhosia. Aika siistejä. Yksi melkein hyökkäsi kimppuun, ja vähän aikaa siinä kiljuin ja pudistelin hiuksiani että jättiperhonen häipyisi. Olivat ne silti aika ihania :)4 kommenttia:

 1. national mistory museum on HUIPPU!! jostain syysta science museum ei oikein inspannu, en tieda miksi, kun juuri yleensa diggailen juuri science meininkia...

  VastaaPoista
 2. Oi, v&A on aina vaan käymättä, vaikka useammalla Lontoon reissulla on jo pitänyt siellä käydä. National History Museum on kyllä mahtava, hyvä paikka viettää sadepäivää.

  VastaaPoista
 3. Ja niin, nuo perhoset on kyllä kauniita, en ymmärrä miten joku voi pelätä perhosia :) Mietin vaan, että jos tuo oli joku väliaikainen näyttely, niin millähän mahtavat kerätä perhoset talteen kun näyttely päättyy...

  VastaaPoista
 4. Sofia, Science Museum oli lapsille suunnattu, ja siellä oli aivan liikaa lapsia mun makuuni joten en siitäkään erityisemmin tykännyt. Lääketieteen historia-osasto oli kyl kiinnostava - eikä siellä edes ollut lapsia :)

  Agatha, yleensä kun itse käyn Natural History Museumissa käyn vain katsomassa ne dinosaurukset - ne ovat niin siistejä! V&A:ssa muuten kannattaa käydä, tosi makea paikka. Varsinkin islamilainen taide oli siellä mielenkiintoista. Heh perhosista, eihän ne kauaa elä, eli taitavat olla syksyllä jo paremmilla mesimailla :)

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails