sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Seitsemän asiaa

Hupsista, viikon kokoinen bloggaustauko tuli ihan vahingossa. Tässä välissä meidän jääkaappi poksahti ja jouduttiin hommaamaan uusi, ja muuten olen vain ollut töissä aivan liian paljon. Lisäksi olen stressaillut maanantaina alkavaa kouluani. Mutta mitäpä siitä. Poissaollessani minut haastettiin, nätin pystin muodossa, paljastamaan seitsemän asiaa itsestäni. Mutta mitäs?

1. Olen varmaan maailman pahin hamsteri. Mitään ei saa heittää pois, josko vaikka sitä tarvitsisi jossain. Tai josko sen voisi vaikka lahjoittaa jollekin. Yritän paraikaa feng shuida elämääni ja päästä eroon tästä typerästä tavasta.

2. Siivoustapojani parhain kuvaava sanonta on "Poissa silmistä, poissa mielestä". Niinpä. Eipä siitä sitten enempää kuin että kaapit alkavat olla tukehtumaisillaan roinasta.

3. Olen joskus aivan tavattoman tunteellinen ja aivan tuikitavallisia televisio-ohjelmia katsoessani tunnen kyyneleiden nousevan silmiini. Sitten teskentelen että silmiäni kutittaa.

4. Kun näin Jim Carreyn elokuva Yes Man, olin täysin vakuuttunut siitä että minunkin tulisi sanoa kyllä useammin.

5. Kirjahyllystäni löytyy liikaa kirjoja, jotka pitäisi lukea. Ja liian vähän aikaa kaikille näille. Silti, aina kun näen joskun kivan kirjan se on pakko ostaa mukaan.

6. Inhoan yli kaiken televisiota taustameluna. En voi keskittyä mihinkään jos taustalla pauhaa jotain.

7. Työpaikallani on maailman parhaat (ilmaiset) snacksi-valikoimat, ja pelkään että lihon monta kiloa vielä, sipsien, popkornien, namusten ja muiden herkkujen vastustamattoman kutsun johdosta. Onneksi snacksi-valikoimista löytyy myös paljon tuoreita hedelmiä ja kasviksia, joten yritän popsia lähinnä niitä.


Kiva kuva juhannuksen tienoilta


En osaa päättää kelle tämän pystin antaisin, luen niin monia superhyviä blogeja, eli tällä kertaa tylsästi jätän jakamatta pystiä edelleen :)

3 kommenttia:

 1. Olipa mukava listaus :) Jotain itseeni sopivia asioita löytyi sun paljastuksista. Mäkin olen melkoinen hamsteri ja myös tunteellinen.

  Jännä juttu muuten, että muuten kyllä kehtaan itkeä Miehen nähden, mutta televisiota katsoessa jos tulee kyyneleet silmiin, yritän ettei Mies näe sitä! :D

  VastaaPoista
 2. Olipa mukava listaus :) Jotain itseeni sopivia asioita löytyi sun paljastuksista. Mäkin olen melkoinen hamsteri ja myös tunteellinen.

  Jännä juttu muuten, että muuten kyllä kehtaan itkeä Miehen nähden, mutta televisiota katsoessa jos tulee kyyneleet silmiin, yritän ettei Mies näe sitä! :D

  VastaaPoista
 3. Joo, mä yritän kanssa piilotella mun tunnekuohuja mieheltä. Jotenkin nolottavaa katsoa jotain typerää ohjelmaa ja olla melkein itku kurkussa vaikkei mitään erikoista tapahdukaan :) Tätä tapahtuu erityisesti kaikissa imelissä ohjelmanpätkissä :)

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails