sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Tea party -häät

Niistä viimemaanantaisita häistä nyt sitten vihdoinkin. Olivat muuten todella ihanat. Kyseessä oli kihlatun serkku ja odotetusti koko suku oli paikalla, joten paljon tuttuja naamoja näki taas. Mitään erikoista teemaa häillä ei ollut, muuta kuin ehkä englantilaisuus, mutta kyllä huomasi että paljon oli näitä häitä suunniteltu. Pieniä yksityiskohtia, hauskoja ideoita ja hempeitä kukka-asetelmia oli yltäkyllin. Oli esimerkiksi hauska huomata että sulhasen kravatti ja juhlapaikan koristeviirit olivat samaa vaaleaa ruusukuosia. Morsian oli tottakai varsinainen kaunotar. 
Itse seremonia tapahtui keveässä lasisessa katoksessa, josta oli suora näköyhteys puutarhaan jonka läpi morsian ja sulho kävelivät yhdessä sitoakseen avioliiton solmun. Sen jälkeen siirryttiinkin isoon, avoimeen puutarhaan nauttimaan Pims'iä ja siideriä, ottamaan kuvia, ja heittelemään konfetteja tuoreen avioparin päälle.
Juhlallisuuksien jälkeen siirryttiin herkuttelun pariin. Aluksi aloitettiin perinteisellä kello viiden iltapäiväteellä. Tätä muuten jokaikinen vieras ihasteli - kukaan ei ollut kuulemma ikinä aikaisemmin käynyt häissä joissa olisi tarjottu iltapäiväteetä, ja kaikki pitivät sitä aivan ihastuttavana ideana. Nautittiin minivoileipiä ja makeita leivoksia, tietenkin eriparikahvikupeista, pöydissämme jotka oli nimetty eri teelajien mukaan. Meidän pöytä taisi olla nimeltään Russian Caravan. Jossain välissä joku huomasi, että tuolien selkään sidotut nimilappuset eivät vain kertoneet istumajärjestyksen, vaan myös nimiemme tarkoituksen, joka saikin aikaan melko paljon keskustelua. Minun nimeni tarkoittaa kuulemma rauhaisaa, jonka kihlattu tyrmäsi täysin. Omasta mielestäni olen kyllä melko rauhaisa.
Illaksi oli varattu tietenkin tanssilattia, ja ruokakohokohdaksi kokonainen grillattu porsas, jota oli kuulemma kypsennetty aamusta lähtien. Nam nam nam. Sitä sitten popsittiin omenakompotin kera, ja käytiin aina välillä tanssahtelemassa. Saatiin muuten paljon hyviä ideoita omia häitä varten!

3 kommenttia:

 1. Ihana idea toi nimien tarkoituksien ujuttaminen pieneksi yksityiskohdaksi :)

  VastaaPoista
 2. Iltapäivätee kuulostaa ihanalta :) Meidän perheeseen tarttui Englannista nimenomaan teekulttuuri, meillä ei koskaan ollut kotona lämmintä ruokaa, vaan aina 'teeaika'. Yleensä kuudelta illalla, teetä ja voileipiä ja sen sellaista. Jos ite ikinä juhlin häitä, haluaisin kans jotain erikoista ja oon miettinyt, että jotkut kahvikekkerit/iltajuhla voisi olla ihan riittävä. Ei vältsisti siis mitään isoa buffet-ateriaa.

  Ja aivan ihastuttava toi kakku!!

  VastaaPoista
 3. Sja, mä tykkäsin! Tosi kätevä tapa antaa ieni keskustelunaihe ja jäänpurkaja pöytiin.

  bubble, mä oon muuten pitkään halunnut käydä Hiltonissa kunnon iltapäiväteellä. Nam. Mä en tiedä omista häistäni, mutta mäkään en välttämättä mitään perinteisiä kestejä haluaisi järjestää, vaan just jotain erikoisempaa. Tää iltapäivätee oli kylä hauska idea :)

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails