keskiviikko 3. elokuuta 2011

Home sweet London

Ei se Suomen loma ihan pelkkää häähumua ollut. Yllättävän paljon mahtui tekemistä noihin muutamaan viikkoon.


Tuli käytyä Porin Jazzeilla katsomassa Tom Jonesia ja Martha Reevesiä ja mutustamassa katukojuissa.


Tuli vierailtua veljen luona armeijassa.Tuli vietettyä polttareita. Täysin yllätyksenä tulivat - minä olin nimittäin jo päättänyt että polttareita ei tule ja mennään vaan istumaan iltaa ravintolaan kaveriporukalla. Joka baarissa jossa käytiin jouduin sitten keräilemään ohjeita rakkauteen ja avioliittoon pieneen vihkoon. Hauskaa oli! Ja yllättävän innokkaasti sitä vihkoa täytettiin - melkoisia runoilijoita löytyy kansan joukosta. Tässä pari otosta alusta - mitä myöhäisemmäksi meni, sitä rivompaa ja sekaisempaa ohjetta alkoi tulla...
Tuli käytyä koemeikissä, koekampauksessa, laittamassa kynnet ja etsimässä kuumeisesti vihkisormusta, joka sitten ostettiin alle 24h ennen häitä.


Tuli etsittyä ympäri Tamperetta sopivaa mestaa ottaa hääpotretteja. Lopuksi ajanpuutteen vuoksi päädyttiin vaan hotellin läheisyyteen. 

Tuli istuttua toriaamiaisella.


Ja muuten vaan syötyä ihan loistavissa ravintoloissa.

Nyt on kiva olla kotona ja vähän rauhoittua! Ja paneutua vähän työntekoon...

3 kommenttia:

 1. saisiko nähdä kuvaa sun sormuksesta? :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia, erityisesti lähikuva juuri ennen kynsikuvaa.
  Vaihdoitko muuten sukunimeäsi ja mikä on käytäntö asian suhteen Briteissä?

  VastaaPoista
 3. Anna Kukka, joo saa :) Seuraavassa postauksessa yhdistelmä näkyykin jo, ja parempia lähikuvia tulee varmaan vielä kuvaajalta.

  Maarit, kiitti! Käytäntö Briteissä on suunnilleen sama kuin Suomessakin, eli jotkut vaihtaa, jotkut ei. Yhdistelmänimet täällä selkeästi vähemmän suosittuja kuin Suomessa, ja jotkut käsittääkseni pitää oman sukunimensä ns. viimeisenä etunimenä. Mut mä jatkan samannimisenä ja omalla sukunimellä!

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails