torstai 25. elokuuta 2011

Pikapaivitys Suomesta :-)

Pikaisesti vahan kuulumisia! Se pirun dissertation on vetanyt minusta mehut ihan irti... Pari paivaa on nyt pitanyt irroittaa erasta seminaaria varten - eli Helsingissa ollaan talla hetkella. Kone on mukana, jos vaikka saisi vahan jotain jarkevaa tehtya tassa iltaisin tai edes lentokentalla. Nyt pitaa pistaa kovat piippuun tan dissertationin kanssa. Aihe on keksitty, outline on periaatteessa ihan valmiina paassa, viela pitaisi loytaa hyvat lahteet ja saada kirjoitettua pirulainen. Huomenna paiva meneekin varmaan kokonaan seminaarissa, mutta yritetaan parasta :-)

Nyt kun on tosiaankin tultua istuttua koneella ihan tauottomasti joka paiva oli kiva kayda pikkuisella hemmotteluretkella minikylpylassa. Helsingin lentokentalla kun on katevasti pikkukylpyla, heti siina terminaalissa. Teki hyvaa saunoa ja vahan lillutella mineraalikylvyssa. Saapi nahda jos poikkeaisi paluumatkallakin. Siina on kiva chillailla ja katsella lentokoneiden lahtokiihdytyksia.

Olen ostanut jo melkoisesti viemisia takaisin kotiin - ainaskin 3kg suklaata ja karkkia ja kilo oltermannia. Huomenna viela iso muovikassillinen ruisleipaa niin eikohan niilla parjaa siella Englannissa vahan aikaa :-)
6 kommenttia:

 1. hei, mika tuon kylpylan nimi on, vaikuttaa kivalta...

  VastaaPoista
 2. Ihana idea tuo kylpylä lentokentällä! Netistä katsoin että se on pitkän matkan lentojen puolella, pääseekö sinne siis kuitenkin vaikka lentäisi vain esim. Euroopan sisällä? Voisin itsekin käydä kokeilemassa seuraavalla reissulla.. :)

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä dissertationin kanssa! Tätä lukiessa tuli kyllä elävästi mieleen oman dissertationin kanssa pähkäily ja pään hakkaaminen seinään, mutta kyllä se siitä, paremmat ajat ovat kyllä taatusti edessä ;)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi, tää oli Finnair Spa & Saunas. Ihan jees tosiaankin, neljä saunaa, mineraaliporeallas ja jääkylmä kahluuallas turvonneille jaloille :)

  Satu, toi on siellä non-Schengen lentojen terminaalissa, eli mitä maita siihen nyt kuuluu. Britit kuuluu ainakin. Kyl se kokeilemisen arvoinen oli, ja kyl itse poikkeaisin uudestaankin jos hyvä sauma sattuisi.

  Hanne, hahaa kiitos. Pähkäilyt on aika hyvin tehty, mutta se hiton kirjoittaminen ja lukeminen vielä. Kun keksin niin mahtavan, tuoreen aiheenkin, niin tiedon hakeminen on melkoista tuskaa...

  VastaaPoista
 5. Helou! Eihän blogia ole pakko jatkuvalla syötöllä päivittää kun varmasti tekemistä riittää oikeassakin elämässä, mutta onhan lempparibloggarilla kaikki hyvin?? :) Toivottavasti dissertation on edistynyt sutjakkaasti! Syksyn jatkoja!

  VastaaPoista
 6. Esteri, heh, kaikki hyvin :) ja dissertation edistyi palautuspisteeseen ajallaan ja sen jälkeen ei ole tehnyt mieli kirjoittaa MITÄÄN. Jopa fbookin päivitysten kirjoittaminen tuntunut liialta :D Mutta eiköhän tää tästä taas ala :) Syksyn jatkoja sinnekin päin!

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails