maanantai 5. joulukuuta 2011

Kuulumisia

Viikonloppu vietettiin joulutohinoissa ja askartelin meille muutamia paperilumihiutaleita ikkunan somisteeksi, tein piparkakkutaikinaa ja tähtitorttuja. 




Saimme juuri sopivasti myös vanhemmiltani joululähetyksen Suomesta - ihanaa joulusuklaata, konvehtien ja levyn muodossa, ja muutamia muitakin herkkuja. Ja miehelle järkyttävä määrä noita dippikastikkeita, hän kun on niin niihin ihastunut. Joulusuklaakonvehdit ovat jo paremmissa suissa nyt :)

Tänään poikkesin myös kaupungilla, ja tuloksena uusi tukka! 




Nyt ei ylety hiukset enään ristiselkään kun lähti viitisen senttiä, muuten malli aika samanlainen kuin viimeiset pari vuotta. Monta vuotta tuli elettyä polkkatukkaisena ja lyhyttukkaisena, niin nyt on ihan kiva pitää tälläistä pitempää ja kasvatella pikkuhiljaa.

Kävin tottakai ostoksilla vielä, Waitrosessa metsästämässä Hestonin luomuksia (loppuunmyytyjä kaikki paitsi mince piet), Body Shopissa innostumassa lahjapakkauksista (pari pakkausta kosmetiikkaa ja voiteita itselle vaan heh), Bootsissa hiusjuttuja hipelöimässä, Mark&Spencerillä piparukkolaatikon perässä ja sovittamassa työhaastatteluvaatteita, Clarksissa ostamassa työhaastattelukengät, ja mukaan tarttui vielä kaiken tämän lisäksi Baby-G sporttikello ranteeseen. Suurin osa alennuksista tottakai, on helppo valehdella itselle kuinka paljon sitä säästää kuluttaessaan. Nyt on jokatapauksessa sen verran kulutettu työttömän säästöjä että loppukuukauden pysyn visusti poissa kaupungilta houkutuksien parista.

Mites teidän jouluvalmistelut etenevät?

6 kommenttia:

  1. Sun hiukset on upeat!

    Ja tulipa kyllä suklaanhimo, just tälleen itsenäisyyspäivänä kun kaupat ei ole auki :D

    VastaaPoista
  2. Et sitten päätynyt leikkaamaan hiuksia siihen hyväntekeväisyysjuttuun? No, musta noi pitkät hiukset on kyllä kivat.

    Minä olin vähän pettynyt noihin Hestonin mince pieseihin kun luin laatikon kyljestä, että ne tehdään Hollannissa...

    Mun pitäisi muistaa laittaa kanssa suklaatilaus Suomeen sukulaisille, pipari/joulusuklaa on niin hyvää ja noi konvehdit :)

    VastaaPoista
  3. Ioanna, kiitti! Heh, suklaata täytyy aina pitää varastossa just näitten tilanteitten varalta :D

    Agatha, en mä sitten päätynyt. Vaalennan hiuksiani, ja sain kahdenlaista tietoa - että se joko estää hiusten luovutuksen tai sit on ihan ok. Kun en ollut varma käykö nää hiukset, ajattlein että pidän nää pitkät hiukset toistaiseksi ja kasvattelen. Sit kun tulee kunnon innostus leikata niin lahjoitan sitten enemmän, jos vaan kelpaa :D

    Mä oisin halunnut Hestonin joulupuddingin, sen missä on appelsiini/clementiini sisällä. Juttelin yhden myyjän kanssa ja kuulemma ne menee ihan hetkessä ja on kokoajan loppuunmyytyjä, ihmiset on ihan hulluina niihin.

    VastaaPoista
  4. Pidatko erityisesti christmas puddingista? Itse en ole christmas pudding fani, siina on sellaista kuivakakku-fiilista mista en pida. hestonin sita pienempaa puddingia jossa on klementiini sisalla ostettiin (lokakuussa, eli silloin kuin taisivat tulla ensi kertaa kauppoihin eika ihmiset osanneet viela etsia koska niita oli hyllyssa ihan normaalina viikonloppuna...)... ihan ok mutta en ymmarra hypetysta etta niita jostain ebaysta ostetaan...

    VastaaPoista
  5. Joo tykkään siitä, varsinkin brandy-kerman tai grand marnier-kerman kera. Christmas pudding on oikeastaan ainoa englantilainen joulupöytäruoka josta oikeasti tykkään, mince piet menee myöskin. Ebayssahan noi isot kuulemma veti £100 hintoja viime jouluna! En sentään ihan niin paljon pidä Christmas puddingista, vaikka sen Hestonin puddingia haluankin kokeilla :)

    VastaaPoista
  6. ma melkein pidan mince piesta enemman kuin joulutortuista:0 nuo kaikki erilaiset joulukermat ovat myos aivan mahtavia:)

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails