maanantai 12. joulukuuta 2011

M&M's Namumaailma

Viime viikkoisella keskustekierroksella kävin tutustumassa myös Lontoon uusimpaan ja makeimpaan "nähtävyyteen". Neljä kerrosta brändäämisen riemuvoittoa. Hauska konsepti - kaikki neljä kerrosta olivat täynnä erilaisia M&M's tavaroita ja M&M's hahmoja. Suklaan lisäksi paikalta löytyi kaikkea mahdollista tarpeellista ja tarpeetonta - t-paitoja, namupankkeja, pehmoleluja, koiran vesikuppeja, tiskiharjoja, essuja, joulukoristeita, varvassukkia... Ihan kaikkea. 

Harmi ettei heillä ollut niitä luxus-M&M's-namusia joita olen joskus saanut tuliaisiksi Amerikoista. En nimittäin niistä tavallisista M&M's karkeista niin välitä (paitsi pähkinätäytteiset ovat ihan ok). Ne luxus-tuotteet tulevat kuulemma ensi vuonna. 

Ei tullut täyteltyä karkkivarastoja täällä tällä kertaa, mutta täytyy poiketa paikalla ensi vuonna!4 kommenttia:

 1. Mun mielestä tämä M&M's World on kaikessa kaupallisuudessaan aika kekseliäs ja varsinkin hauska konsepti ja liike. Paljon ilmeisesti herättää myös intohimoja vastaan. :P Mutta itse ainakin viihdyin kaupassa kaikkea mahdollista ihmetellessä, vaikka sitten myymisen kannalta vierailuni eivät olleetkaan kovin menestyksekkäitä keikkoja kaupalle. :D

  VastaaPoista
 2. Miten tuollaisen pitäminen voi olla kannattavaa?? :D Hauskaltahan tuo näyttää, mutta moni varmasti käy vain katsomassa... Kuten Sophiakin tuossa ylempänä sanoi.

  VastaaPoista
 3. Sophia, mä kanssa tykkäsin! Se oli aika hupaisa mesta kaikessa kaupallisuudessaan ja yliampuvuudessaan, ja kyllä se paljon porukkaa vetikin. Mä olisin varmaan ostanut jotain, jos olisi ollut oikeasti tarvetta jollekin, mut en tosiaankaan tarvinnut mitään. Paitsi ehkä varvassukat... Jos sinne niitä luksus-namuja tulee niin tulee varmaan ostettua noi sukatkin samalla :)

  Esteri, kyl mä uskon että se on ihan kannattavaa. Ei välttämättä myyntien kannalta, vaikka kova kuhina siellä kävikin myyntipisteillä, mutta noin yleisesti mainoksena toihan on varmaan kannattava, Leicester Squarella kun käy turisteja ympäri maailmaa. Ja kyllä se oli ihan tupaten täynnä porukkaa, kuvat vaan on rajattu tarkasti :)

  VastaaPoista
 4. Liike tosiaan oli ihan täynnä kesällä, ja voisi kuvitella että näin joulun alla myös. Myöhäiset aukioloajat ja varsinkin keskeisimmistä keskeisin sijainti myös näytti kannattavan: turistit käyvät liikkeessä vielä ennen ja jälkeen teatterikeikan. Enkä ihan tyhjin käsin lähtenyt; tuolta sai hassuja pikkutuliaisia edulliseen hintaan. Vähän niin kuin joskus 80-luvulla, kun harvat Suomesta Floridaan matkanneet raahasivat Disney-kamaa tuliaisiksi. :D Nykyään taitaa löytyä Suomestakin, mutta näitä M&M's-tuotteita ei vielä.

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails