perjantai 30. joulukuuta 2011

Vuosi 2011 (Osa 1)

Nyt on taas perinteisen vuosi-inventaarion aika tullut - tähän vuoteen on mahtunut vaikka mitä.





Tammikuu

Lupailin kaikenlaista jota ei ole ollenkaan tullut toteutettua tänä vuonna. Join korvikekahvia, kirjoitin esseitä, opiskelin, aloin suunnittelemaan häitä ja kävin kalojen toteuttamassa pedikyyrissä.



Helmikuu

Käytiin miehen serkun häissä, kävin luksus-häämessuilla ihmettelemässä kaikkea hienoa ja kallista, innostuin Wii:stä, ja mietiskelin blogijuttuja.


Maaliskuu

Yliopiston luennot loppuivat ja koekausi alkoi. Kävin miehen kaverin häitä juhlistamassa, leivoin kakkuja syntymäpäiväjuhliin, kävin suurlähetystössä opiskelijailtamissa ja kärsin flunssasta.



Huhtikuu

Nautiskelin Suomessa käymisestä, tein häämekkosuunnitelmista moodboardeja, nautin keväisestä ilmasta, ihastelin kuninkaallisia häitä ja innostuin muutamista jutuista.



Toukokuu

Olla möllötin kotona kokeisiin lukiessa. Kokeita varten kävin lataamassa pattereita shiatsu-hieronnassa.



Kesäkuu

Juhlistettiin miehen syntymäpäiviä vähän myöhässä, järjesteltiin häitä ja tehtiin kutsukortteja, ja ihmettelin englantilaisten hattuja sekä irish traveller -morsioita. Valmistelin anopin kanssa hääpukua.


...Jatkuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails