perjantai 23. joulukuuta 2011

Meidän ensi vuoden jouluvalot ;)

Pitäisköhän ensi vuonna vähän panostaa tähän meidän talon koristeluun? Jos koristelisi Amerikan malliin...

Vilkaiskaapa näitä ihan uskomattomia valoesityksiä joulun kunniaksi. Jotkut ihan oikeasti jaksavat ja viitsivät väsätä tälläisiä tähtitieteellisen sähkölaskunkin uhalla. Sanokaa mitä sanotte, mutta onhan näissä jotain hienoa. Parhaimmat ottavat huomioon myös bassot ja kitarasoolot ja yhdistävät tietyt valosarjat tiettyjen instrumenttien mukaan, jolloin musiikki ja valot käyvät saumattomasti yhteen. Vautsi.


Tämä on minun lempparini, juurikin tuon musiikin ja valosarjojen yhdistämisen onnistumisen vuoksi.

Ja muista hyviä, uudempia videoita ja parempilaatuisia. Jokseenkin parhausjärjestyksessä.
Ja tässä pelataan Angry Birdsiä...
Ei varmaan kyllä naurattaisi näin paljon jos asuisi jonkun tälläisen naapurissa!

2 kommenttia:

 1. Merry Christmas!
  Meillä oli kauan sitten vain muutama joulukoriste ja sitten niitä joka vuosi ostettiin lisää, usein matkoilta kuten Lontoosta....ja nyt niitä on jo aika paljon mutta ajan myötä maku muuttuu ja oikeastaan noin on hyvä.
  Kiitos kivasta blogistasi, olet kuin sellainen tuttu minulle vaikka oikeasti en edes tunne sinua!
  Ihanaa joulua!
  Ajatuksin Anne
  ps. niin ja "pahin" joulutilpehööri mikä meillä on on Selfridges'iltä ostettu tekolumi!
  Ostimme sitä muutama vuosi sitten varmuuden vuoksi kaksi pakettia ja sitähän riittää....no hyvä kun ei ole oikeaa lunta! Tuolla lumella on kiva tehdä lapsille hokkus-pokkus temppuja. (jauheeseen sekoitetaan vettä ja se paisuu ja paisuu ja siitä tulee viileää lunta :-)

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia joulutoivotuksista ja toivottavasti sinulla oli mahtisjoulu! Tuo on muuten niin hassua, kun tuntuu blogeja lukiessa että kuin lukisi tutun kuulumisia vain. Minulla on sama juttu kun lueskelen blogeja, ja siitä erityisesti tykkäänkin blogeissa :) Minulle tulee samat fiilikset myös silloin kun tulee kommenttia vakikommentoijilta (niinkuin sinulta), että ihankuin saisi kuulla tuttujen kuulumisia :)

  Minä muuten haluan alkaa kanssa ostamaan joulukoristeita yhteisiltä matkoilta - minusta olisi tosi kiva kun sitten tulevaisuudessa omilla joulukoristeilla on oma tarinansa ja muistonsa. Minusta olisi paljon mukavampaa niin kuin pitää värikoordinoitua ja mietittyä kuusta ihan tavallisten koristeiden kanssa :) Oon tässä joulukoristeiden kanssa puuhatessa tälläistä vaan mietiskellyt :)

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails