torstai 8. joulukuuta 2011

Lontoo joulufiiliksissä

Tässä vähän makua täältä Lontoon joulufiiliksistä. Eilen tuli kulutettua aikaa keskustassa ja käveltyä ympäriinsä, ja nappasin muutamia kuvia kaupungin koristeista ja kaupanikkunoista.









Kauppojenkin ikkunat ovat naamioitu joulumeininkeihin. 









Oikein innokkaana jouluihmisenä näitä oli ihana käydä ihastelemassa Canary Wharfin, Leicester Squaren ja Covent Gardenin jouluvaloja ja muita koristeita. Olettekos tekin jo ihan joulufiiliksissä?

11 kommenttia:

  1. Ihania joulukoristeluita siellä. Tuo Disney Storen koristelu on niin söpö!

    Kyllä täällä joulu alkaa hieman tulemaan tänne päinkin, kotia ei olla vielä hirmuisesti ehditty koristelemaan mutta hiljaa hyvä tulee :)

    VastaaPoista
  2. Olen saanut tosi paljon ideoita missä käydä ostoksilla ja muihin uusiin kokemuksiin! Kiitos siitä! Nyt vaan alkaa minun aikani Lontoossa loppumaan kun Suomi jälleen kutsuu..
    Joulufiilikset on kyllä katossa ja kulutin tämänkin päivän Westfieldillä lahjaostoksilla!

    VastaaPoista
  3. Lontoossa marras-joulukuussa 2008 oli Depenhams'lla mainiot joulu ikkunat...sellaiset eläinhahmot seikkailivat jouluisissa tunnelmissa...kankaasta tehtyjä kettuja tarjoilijoina ja juhlapöydissä vieraina jne...ne sain ikuistettua mutta se pauhaavat kiihtyvä kilisevä hullunmyllyä muistuttava musiikki, sitä en saanut talteen ja se harmittaa. Haluaisin niin kovasti tietää mikä se musiikki oli ja siinä oli jotain tuttua...kuin hillitön kiihtyvä karuselli ja juhlahumu ja stressi, kaikki yhdessä. Kävin silloin monta kertaa katsomassa ja kuulemassa noita hassuja joulu ikkunoita, ne oli ihan parhaat ja yliveto se vuosi!
    Oltko 2008 Lontoossa jo? ja jos niin satutko muistamaan tuota?
    -Anne

    VastaaPoista
  4. Palasin juuri edellispäivänä Lontoosta. Vaikka ei varsinainen lomareissu ollutkaan kyseessä, ehdin silti itsekin muutamia ihania jouluikkunoita ihmettelemään.

    VastaaPoista
  5. Ihana jouluinen Lontoo :) Parina viime vuotena oon ollut siellä joulun aikoihin, nyt jää väliin :(

    VastaaPoista
  6. Fred Perry:n jouluikkuna oli paras, tykkäsin hurjasti :)

    VastaaPoista
  7. Ooo ihana Covent Garden!! Kaunista on, ja aina paljon valoja :)

    VastaaPoista
  8. Kiva, kiitos näistä kuvista, tarkoitus oli tulla poikkeamaan isolla kirkolla ennen joulua, mutta valitettavasti se jää nyt väliin, niin näin nyt sitten jotain jouluvaloja sieltä tätä kautta :) Toi iso joulukuusi on kiva.
    Oletko koskaan käynyt katsomassa Hyde Parkin Winter Wonderlandia?

    VastaaPoista
  9. Reetta, ei mekään paljoa ole ehditty koristelemaan. Kuusta ei meille tule tänä vuonna, mutta poinsettia ja hyasintti meiltä löytyy, ja sit piparkakkutalo koristeiksi :)

    Anonyymi, kiva kuulla että on vinkit auttanut! Lontoossahan on niin kauheasti vaikka mitä tekemistä, täällä voi olla vaikka kuinka kauan... Westfieldissä en olekaan itse vielä käynyt, mut kuullut paljon hyvää siitä :)

    Anne, heh, kuulostaa aika mahtavalta tuo jouluikkuna! Olin silloin jo Lontoossa, mutta tuo ei ole valitettavasti jäänyt mieleen, vaikka vaikuttavalta kuulostaakin :) Täällä kyllä panostetaan noihin jouluikkunoihin muutenkin, muistaakseni Harrodsin jouluikkunat on kans tosi hienoja.

    Miia Helenius, vaklailinkin sun blogista että ootkin muuttamassa tänne :) Onnea niihin kaikkiin säätämisiin!

    Jenna, harmin paikka, mut on se joulu ihana Suomessakin :) Itse olisin mielelläni siellä joulua viettämässä!

    evelyn, hehee noi porot oli kyllä ihan loistavia, minäkin huomasin tuon ikkunan heti :)

    annelivia, jeps Covent Garden on varsin nätti paikka. Itse harvoin käyn siellä, mutta nättiähän siellä on...

    Agatha, en ole käynyt! Olen halunnut käydä siellä jo pitkän aikaa, ja jo 2008 suunnittelin siellä luistelemassa käymistä. Mut aina jäänyt väliin. Tänä vuonna oon päättänyt yrittää houkutella tuota miehekettä sinne, saa nähdä suostuuko. Voi olla että joudun jonkun kaverin raahaamaan sinne.

    VastaaPoista
  10. Ihania kuvia! :) Joidenkin mielestä varmasti tuo koristusten määrä on vähän liikaa, mutta omaa silmää kyllä miellyttää. Mulla on nyt eka vuosi muutamiin vuosiin kun en ole joulunalla Briteissä. Sieltä saa aina niin ihania koristeita, lahjoja ja kortteja hankittua, että en tiedä yhtään miten pärjään tänä vuonna kun pitää tyytyä Turun keskustan tarjontaan.

    Ps. Olen huomannut, että jollen esikatsele kommenttiani ennen lähettämistä, se kommentti vain häviää eikä ikinä ilmesty tänne. Tiedätkö mistä moinen johtuu? Mulla on nyt muutama kommentti parin viikon aikana kadonnut kuin tuhka tuuleen enkä ole sitten uudestaan jaksanut niitä näpytellä. :/

    VastaaPoista
  11. Heh, mut sieltä Turustahan just löytyy kaikkea ihanaa suomalaista joulukoristetta ja joulujuttuja josta mä ainakin tykkään enemmän kuin paikallisista valikoimista - mut kai se aina on niin että aidan toisella puolella ruoho on aina vihreämpää :)

    En osaa yhtään sanoa mistä tuo kommenttiongelma johtuu. Mulla on satunnaisesti ollut samaa ongelmaa kun kommentoin täällä/muissa bloggerin blogeissa, eli veikkaisin että ongelma on jotenkin palveluntarjoaan liittyvä. Yleensä jos itse oon kirjoitellut pitkän kommentin niin kopioin sen ennen lähettämistä, koska se jos mikä rassaa eniten, kun pitkä huolella kirjoitettu komma katoaa taivaan tuuliin >:( En mäkään jaksa uudelleen näpytellä, copypastaan vaan jos on sattunut aavistelemaan katoamista etukäteen. Harmittava juttu, mut ilmainen palveluntarjoahan tää on...

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails