lauantai 18. toukokuuta 2013

39. viikon valmisteluja

Hui, pian on vauva tulossa - nyt on jo vähän alkanut jännittämään tuleva synnytys! 


Mekko H&M, leggarit H&M Mama, laukku MBMJ, kengät Massimo Dutti


Tämän viikon aikana on tullut osteltua uusia vaatteita (vauvalle), muita pieniä tarvikkeita, ja yritettyä siivoilla kotia vauvan tuloa varten. Vielä olisi paljon tekemistä, ja ne pirun ovenkarmit ovat vieläkin maalaamatta! Mutta sairaalakassi on melkein valmis...


Masu 39+4

Tästä mekosta on tullut yksi lemppareita raskauden aikana - mukava ja helppo. Tämä tuntuu valikoituvan päälle aina kiireessä, jota tässä viimeaikoina on ollut paljonkin.

Viime viikon aikana olen itseasiassa keskittynyt ihan vain aika turhamaisiin valmisteluihin. Juurikasvu ja ne muutamat viimeaikoina ilmaantuneet ensimmäiset (ei niin) hassut harmaat hiukset on nyt värjätty piiloon. Hiukset vihdoinkin leikattu kuosiin, sääret epiloitu kesäkuntoon ja manikyyri ja pedikyyri tehty. Tulikin mieleen kuvaa katsoessa että kulmakarvatkin voisi langoittaa kuosiin... Tärkeää valmistelua tämäkin, sillepä ei taida olla erityisemmin aikaa enää vauvan synnyttyä. 
 
 
Isoin tämän viikon valmistelu oli kuitenkin miehen kolmikymppiset! Ostin hänelle lahjaksi liput Peter Gabrielin keikalle O2 -areenalle ja järjestin hänelle pienet yllätys-syntymäpäiväbileet muutamien hyvien ystävien kesken. Oli muuten vaikea pitää bileitä salassa - kävin kaupassa aikaisemmin viikolla ja piilotin mässyt ja muut tarvikkeet ullakolle, ja itse eilisenä juhlailtana hätistelin miehen makuuhuoneeseen odottelemaan siivotessani olohuonetta ja valmistellessani tarjottavia. Siinä vaiheessa mies tottakai jo aavisteli että meille tulee vieraita. Hauskat bileet silti vaikka ihan yllätyksenä en onnistunutkaan pitämään ja turistiin kavereitten kanssa pitkälle aamuyöhön saakka. Päästiin nukkumaan joskus kahden kolmen maissa!

2 kommenttia:

  1. Oih, ei enää kauaa kun nyytti on sylissänne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä on oikeasti aika vaikeaa käsittää... Tuntuu niin omituiselta että sieltä se kohta tulee...

      Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails