keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Lontoo-vinkki kesäksi 2013: Pompeii@ British Museum

Ihan pikainen Lontoo-vinkki tähän raskausjuttujen väliin - uusin British Museum näyttely Pompeiin ja Herculaneumin elämästä ja tuhosta on käymisen arvoinen täällä seikkaillessa.

 Näyttely on esillä syyskuun 2013 loppuun saakka. Liput (£15) kannattaa ostaa etukäteen joko netistä, tai kärkkyä niitä heti aamulla porteilta. Todella suosittu näyttely - vierailuajankohta kannattaa ajoittaa mahdollisimman aikaiseen sillä iltapäivästä tungos sisällä oli melkoinen.
 
Itse Pompeii näyttelystä ei saa ottaa kuvia, mutta omaa vuoroa odottaessa tuli napattua muutama valittu otos alakerrasta. Sisäpiha on uskomattoman kaunis alue istuskella.British Museumin parhaimpia anteja ovat mielestäni egyptiläinen kokoelma, joka kannattaa ehdottomasti käydä katsastamassa läpi jos tänne sattuu tulemaan. Itse olen kiertänyt sen jo monta monta kertaa läpi silloin aikoinaan kun asuin muutaman korttelin päässä British Museumista ja aina se jaksaa kiinnostaa.

2 kommenttia:

  1. Ai vitsi, kiitos vinkistä! Vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta. Pitääpä ehkä ottaa itseään niskasta kiinni ja hankkia junaliput sinne pohjoiseen. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kai nyt - Pariisista ei ees oo kovin pitkä matka tänne! Parissa tunnissa keskustasta keskustaan :)

      Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails