perjantai 17. toukokuuta 2013

Kahvilavinkki Portobello Roadille

Tuossa Portobellon retkellä käytiin bubble tea -drinksuilla kaverin kanssa Lakwatsa -kahvilassa. Todella symppis paikka, eikä turhan kiireinen. Halusinkin suositella sitä täälläkin muille retkeilijöille, sillä itse kävisin täällä mieluusti uudestaankin.
 

Riippukeinuja, superystävällisiä tarjoilijoita ja pientä purtavaa. Löytyy Portobello Roadin loppupäästä sivukadulla - kävele niin kauan että pääset ruokaa tarjoilevien torikojujen äärelle, ja käänny vasemmalle Blenheim Crescent kadulle. 
Minulla oli bubble teetä ja vietnamilaisia pullia, ja kaveri nautti vietnamilaisesta kahvista, eli kahvista kondensoidulla maidolla.

Bubble tea tuntuu muuten olevan nyt uusi trendi Lontoossa - ainakin siihen malliin on näitä (käsittääkseni Kaakkois-Aasiassa suosittuja) kahviloita putkahdellut ympäri Lontoota. Kyseessä on siis kylmä tee-juoma johon tulee joko tapioca-palloja tai ns. popping juice ball palloja. Edelliset ovat kuin taikinapalloja, jälkimmäiset kuin jättimäisiä hedelmäisiä mätipalloja joita on kiva poksahdella hampaissa. Itse suosin kylmää hedelmäteetä juice-pallojen kera, ja ttuolla otin kumquat teetä mango-pallojen kera.  

3 kommenttia:

 1. Barcelonassakin on joka paikassa näitä bubble tea -paikkoja. Kerran erehdyin kokeilemaan. Mielestäni ne on aika ällöjä, kun pillin kautta suuhun putkahtelevat ihan yllättäen. Minulla oli mangopalloja, mutta tuntui lähinnä siltä, että muovia söis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, musta nää oli taas ihan loistavia :) Ne taikinapallot oli aika ällöjä ja tuntui muovisilta, mutta nuo poksauteltavat mehua täynnä olevat oli herkkuja. Aika erikoinen idea nämä pallo teet täytyy kyllä myöntää.

   Poista
 2. Tampereella oli Eurooppalaisella ruokatorilla tarjolla bubble teetä, tapioka-palloilla. Minusta ne oli aika vinkeitä kunhan ensin hieman tottui ajatukseen. :D

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails