keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Laskettu aika tänään!

Tänään paukahti täysiaikaiseksi tämä beibi. 40 täyttä viikkoa, kova potkinta ja kiemurtelu mahassa ja pistoksia aika tiuhaan tahtiin.


Kotiintuloasu

Tänään kävimme vain TGIF:ssä onnittelulounaalla ja ostoksilla paikallisissa vauvaliikkeissä. Ja otettiin paljon masukuvia kotiin päästyä. Otettiin rennosti. Perjantaina sitten seuraava tarkastus, ja katsellaan miten tästä eteenpäin.


Nämä ovat ne lempparikuvat
 
Koti alkaa olemaan aikalailla kunnossa, vielä on joitain pieniä osioita kuten ikkunankarmeja maalailematta. Vielä voisi siivoilla vähän - vaaterekkejä itseasiassa vielä paljonkin. Uusi mikro tulisi ostaa. Kehtoon tulee vielä ostaa patja ja lakanat. Vauvanvaunut ja turvakoppa ovat vielä tien tiettymättömillä - tulossa kuulemma ensi viikon alussa. Mitäköhän muuta vielä uupuu? Aika alkaa käymään vähiin... Remontti tosiaankin venähti yli kuukaudella siitä alkuperään sovitusta loppumisesta, vähän kyllä on tässä kiukuttanut sillä ilman remppamiehen suurpiirteisyyttä aika moni asia olisi jo ollut hoidettu.


 Mutta sellaisia kuulumisia. Alkaa jännittämään tuleva koitos, ja mietityttämään milloinkahan vauva nyt tulee syntymään... Toivon ettei sentään ihan vielä - ja oman myöhästeleväisen luonteeni sekä itse kaksi viikkoa myöhässä syntyneenä luulen että tama menee vielä reippaasti yliajalle.

Arvatkaapas tekin kommenttiboksissa minä päivänä beibi suvaitsee tulla maailmaan!

7 kommenttia:

 1. Viikon päästä :)!

  Voi miten onnellisilta molemmat noissa valokuvissa näyttävät <3. Kehystäkää ihmeessä joku noista tauluksi asti, onnellisen ihmisen hymy on maailman kaunein - etenkin kun se näkyy myös toisessa ihmisessä se jaettu onni :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, täytyy kehystää jokin. Itseasiassa tuo pusukuva on mielestäni ehkä paras, ehkä se pääsisi seinälle. Vielä pitää tuo hääkuvakin kehystää, saa nähdä kauanko tässä kestää...

   Poista
 2. Tänään illalla tai viikonloppuna :) Olet niin kauniin onnellinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, toivottavasti ei ihan vielä... :) Viikonloppu olis kyllä parempi!

   Poista
 3. Onnittelut lasketun ajan saavuttamisesta! :) Niin vaikea veikata, kun ei näistä tiedä, mutta veikkaan omaa synttäriäni eli nyt sunnuntaina.

  Ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulemma tilastollisesti 4pv lasketun ajan jälkeen on tavallisin aika synnyttää... Hmm - osuis just viikonlopulle. Hyvää syntymäpäivää näin etukäteen, ja muuten, oliskin aika hassua jos sinun beibisi päättäisi syntyä samana päivänä :)

   Poista
 4. Onnittelut lasketun ajan saavuttamisesta! :) Niin vaikea veikata, kun ei näistä tiedä, mutta veikkaan omaa synttäriäni eli nyt sunnuntaina.

  Ihania kuvia!

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails