tiistai 5. marraskuuta 2013

Seitsemän kuvaa kesästä

Nyt kun pikkuhiljaa ilmat alkavat sen verran kipristyä täälläkin päin että olen joutunut luopumaan Tomsin virkatuista kesätossuistani, pientä kesämuistelua tähän lomaan.
 

Suurinpana - meille syntyi tytär 5. kesäkuuta.
Vauva oli televisiosarjan kuvauksissa - meidän lapsitähden urasta lisää myöhemmin!
Vanhempani kävivät täällä ja kiersimme paljon puutarhoja ja puistoja ja käytiin (ensimmäistä kertaa) perinteisellä afternoon tea - iltapäiväteellä.Käytiin vauvan kanssa sukulaisten häissä.Vietettiin paljon hauskoja hetkiä muitten NCT-äitien kanssa.Käytiin Suomessa sukuloimassa - isoisovanhemmat tapasivat vauvan ensimmäistä kertaa.


Rentouduttiin mökillä Suomessa.

Tälläinen kesä. Suurin osa tietokoneelta löytyvästä kuvamateriaalista oli muuten pelkkiä vauvan portrait kuvia (niin niin, ollaan uusia vanhempia, odottakaapa vaan kun saatte omia lapsia ette muusta kuvia otakaan), oli muuten vaikea löytää tilannekuvia tähän postaukseen.

P.S. Hupsista - tuli julkaistua aikaisemmin päivällä vahingossa pelkästään osa postauksesta ja vain yksi kuvaa - ei kaikkia seitsemää. No, nyt vähän myöhässä kavereitten näkemisen jälkeen ehdin päivitellä loput kuusi. Pahus kun se Tallenna nappi on niin lähellä Julkaise nappia!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitti Sarina. Hupsistakeikkaa jotain tapahtui ja julkaisin vain osan postauksesta... Pian lisää :)

   Poista
 2. Iltapäivä teestä tulikin mieleen, että osaisitko suositella keskustasta jotain paikkaa? Vanhemmat tulevat käymään parin viikon kuluttua ja suht uutena Lontoolaisena ei itsellä mitään ideaa mihin sellaiselle voisi mennä. Muutenkin lähes kaikki "tavallisemmat" nähtävyydet jo nähty, vanhemmille taitaa olla 6. kerta Lontoossa, joten olisi kiva näyttää jotain erilaista, jos osaisit suositella jotain. :)

  VastaaPoista
 3. Ma en oo ikina kaynyt keskustassa iltapaivateella, mut perinteisin paikka on Ritz. Kallis tietty mut kuulemma maineensa arvoinen :) sit jokiajeluristeilyja tehdaan kans iltapaivateeteemalla, se olisi varmasti kans hyva kokemus.

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails