torstai 28. marraskuuta 2013

Suomen fiiliksiä

Takaisin tultiin! Itseasiassa takaisin tultiin jo sunnuntai-iltana mutta vähän on ollut tässä haipakkaa eikä blogiin ole ehtinyt.
 
Äh mikä matka muuten. Tampereen kone myöhästyi sen verran että missattiin Lontoon kone. Onneksi mahduttiin illan viimeiseen koneeseen, mutta jouduin viihdyttämään vauvaa lentokentällä aika monta tuntia. Olin tosiaan upgreidannut meidät menomatkalle jotta olisin voinut tehdä "työ"juttuja bisnesluokassa, mutta kun päästiin lähtemään vasta niin myöhään, oli vauva auttamattoman huonolla päällä viihdyttämisen tarpeessa lähes koko lentomatkan. No, jos ei muuta niin olipa jalkatilaa (ja koko rivi itsellä) eikä tullut nälkä kun ruokaa oli enemmän kuin se perinteinen sämpylä!
 
Lomailtiin ihan kunnolla, syötiin paljon suklaata, ruisleipiä ja karjalanpiirakoita. Kameran kanssa olin yllättävän laiska mutta joitain pieniä muistoja jäi sinnekin talteen - tässä muutamia.
 
 
 
Ajettiin paljon - Tampereelta Poriin ja Turkuun ja takaisin... Onneksi pupujussikka matkustaa hyvin!
 
 


Käytiin tapaamassa isoisovanhempia, no tottakai.
Vauva harjoitteli konttausta koko matkan ajan. Oppi konttaamaan aivan mielettömän hyvin ja nopeasti, nyt ei voi häntä jättää hetkeksikään enää valvomatta!Mökillä käytiin matsäkävelyllä, vauva kantorepussa.


 
Vauva "nautti" ensimmäisestä lumipyräkästään. Aluksi kitina oli melkoinen, pian vaunujen lähdettyä liikkeelle uinahti. Supisuomalainen vauva siis!
 
Sellainen loma. Toivottavasti pian uudestaan.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails