maanantai 2. maaliskuuta 2009

Pellolla pomppimista ja kuvailua

Viikonloppuna oli hauska proggis. Poikaystävän bändi levyttää tällä hetkellä ja musiikki on nyt pieniä viilauksia vailla valmis ja lauantaina käytiin kuvaamassa levylle kantta sekä bändin poikia. Ideat ja suunnitelmat lähtöisin poikaystävältä ja itse en projektiin sen kummemmin sekaantunut, muuten kuin räpsin kuvia taustameiningeistä ja avustin kuvien ottamisessa.

Image and video hosting by TinyPic

Varsin simppeli idea liittyi valkoiseen oveen pellolla ja taustalla iso, romuluinen(?) puu. Noh, vastoinkäymisiltä ei tietenkään vältytty ja puu jota oli ajateltu taustalle oli vastikään silvottu mutta sen ei annettu haitata meininkiä. Lopputulos oli todella hyvä ja kunhan levy ihan aikuistenoikeasti saadaan valmiiksi esittelen täällä sitten lopulliset kuvat ja musiikkiotoksia. Jonkintyyppistä progemetallia siis luvassa tänne vielä joskus :)

Image and video hosting by TinyPic

Itse pompin pellolla varsin epäkäytännöllisesti korkeakorkoisissa nilkkureissa, jotka painuivat joka askeleella yhä syvemmin mutaan. Hoippelehdin Primarkin mustassa nahkatakissa, Mangon mustassa neulemekossa, Faithin vaaleanruskeissa nilkkureissa ja laukun virkaa toimitti New Lookin konjakinruskea tekele.

Image and video hosting by TinyPic

Tänään tulikin vähän ikävempiä ja kivempia uutisia. Ikävää oli että mun haaveet kansantaloustiedemaisterista kuolivat puuttuvien matikankurssien takia. Kivaa oli että pääsen (ehkä) kesäksi Venäjälle työharjoitteluun. Peukut pystyyn ja sormet ristiin eks jeh että tästä tulee jotain!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails