maanantai 16. maaliskuuta 2009

Sunnuntai-kävelyllä Thamesin varrella

Kiva viikonloppu. Isä tuli täällä käymään vihdoinkin ja toi mukanaan mahtavan ruisleipä/suklaa-paketin että vähän Suomeen jääneitä vaatteita. Aamuhäslinkien, museoitten ja kirkkojen jälkeen mentiin porukalla (tulevien) appivanhempien kera Swan-raflaan maittavalle pitkänkaavan lounaalle (brittiläistä noveau cuisine -tyyppistä safkaa) ja käveltiin Tate Modernilta Big Benille. Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis tai omassa tapauksessa korkokenkien valinnasta kärsi vähintään varpaat ja päkiät.


Skeittipoikia mestoillaan flippaamassa lautaa ja kihlattu joskus itse murtanut sormensa siellä teininä pelleillessään. Käytävän kivilaattoihin oli kaiverrettu runonpätkiä sinne tänne. Paikallisia b-boy-fly-girlejä breikkaamassa. Vikkeliä kuin pirut ja keräsivät melkoisen ihailijajoukon ympärilleen. Joen varrella oli muutenkin näin kevään ilmaantuen yllättävän paljon elämää. Oli katusoittajia, taiteilijoita ja niitä hemmetin patsastelijoita joita en ensinnäkään ymmärrä enkä ymmärrä sitäkään miksi ihmiset niistä näyttävät pitävän ja ympäröivät ne sangoin joukoin.

Viimeiset kuvat auringonlaskun aikoihin/jälkeen London Eyestä, Big Benistä ja Westminsteristä. Ei mitään pahoja mielestäni ottaen huomioon vähäisen valon ja käytössä olevan pokkarikameran. Ei menty maailmanpyörään tällä kertaa ja onhan siellä jo tullut käytyä kerran aikaisemmin. Hienot maisemat kyllä on ja ehdottomasti käymisen arvoinen nähtävyys!

P.S. Kuvissa olevat ihmiset random-turisteja jotka sattuivat kuviin.

1 kommentti:

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails