keskiviikko 18. maaliskuuta 2009

Trend alert - Obi belts?

Siitä saakka kun vilkuilin Maaliskuun Voguen läpi ja huomasin Vuittonin kevät-runwayn kuvat ihastuin aivan totaalisen täysin näihin obi-vöihin. Taisin täällä siitä mainitakin jo joskus helmikuussa. Aivan älyttömän makeita. Juuri noin yhdistäen ne näyttävät parhailta, eli korkeavyötäröisten liehuhousujen tai beigen trenssin kera. Aivan tavallisten perushameitten kera näyttäisivät myös ihanilta. Nämä kuvat ovat iskostuneet takaraivoon ja olenkin puolivakavissani pohtinut pientä DIY-urakkaa mutta taitaa olla vähän liian vaikeaa kaltaiselleni nakkisormelle.

Olenkin sitten innoissani selaillut googlea ja high-street kauppojen nettivalikoimia läpi jos vaikka löytäisi jotain tuon tyyppistä mutta ei. Kinkit saisivat pistää nyt vauhtia töppösiin siellä riistotehtaissaan että saisin itselleni jotakuinkin samanomaisen vyön jostain täältä Briteistä kohtuuhintaan. Vuittonin $2200 vyöhön massit kuin riittänee vain Kate Hudsonilla ja Kerry Washingtonilla (jotka molemmat ovat yhdistelleet vyöt allaolevissa kuvissa oikein mainiosti). Bebe-nettikaupassa näyttäisi olevan melkeinpä identtinen kopio mutten tiedä haluanko tilata tuotetta Jenkeistä saakka ja iskeä $69 hintaan vielä mehevät postikulut päälle. Toisaalta, ei kai joku vyö paljoa paina eli postikulut ehkä ihan kohtuulliset. Venailen vielä vähän aikaa jos vaikka TopShoppiin tulisi samanmoisia vöitä...

Halvemmalla pääsisi jos myöntyisi ostamaan tuollaisen allaolevan hyvinkin pelkistetyn ja simppelin obi-vyön. Asoksessa näitä oli hintaan £10-15 eli ei mikään paha. Toisaalta nämä ovat ylläoleviin verrattuna vähän tylsähköjä. Etsystä löytyi myyjä jolla olisi vähän värikkäämpää obi-vyötä tarjolla joita olenkin miettinyt vakavasti (ovat lisäksi oikein kohtuullisen hintaisia) mutta nekin jäävät aika kauas noista Vuittonin aiheuttamista vilunväreistä.

Mitäs mieltä, hitti vai huti? Voisitko kuvitella itsesi käyttämään tälläistä överipaksua vyötä ikinä?

4 kommenttia:

 1. Paksut vyöt on kyllä nättejä, mut mulle ne ei kyllä mitä luultavammin sopis :P Epäilen meinaan et ne jotenkin lyhentäis keskiruumista-

  VastaaPoista
 2. Ei hitsi! Mulla on ollu vyödilemma jo pitkään, ku en muka löydä kivaa vyötä tissien alle puettavaksi. Oon sitte tyytyny käyttämään silkkinauhoja rusetilla. Mutta tollanen nahkanen vyö, me want! (lisäksi oon tietenki kova Obi-Wan-fani, eh) Eli tuunailut käyntiin vaan :)

  VastaaPoista
 3. hitti! voisin hyvinkin kuvitella käyttäväni :) ja kiitos tuosta tinypic vinkistä

  VastaaPoista
 4. Roosa, voi muuten olla et pitkäselkäsille sopis paremmin. Mut itse en välitä vaan jos vaan löydän oikean vyön itselleni käytän sitä sitten kyllä.

  bubble, hah hah :) Star Wars roxor :) Aika monethan on nyt käyttänyt ns. korsettivöitä rintojen alla mut itse en niille lämmennyt. Täs olis nyt sitten ihan kiva paksu vyö niitten tilalle.

  SL, munkin mielestä ehdoton hitti. Mut tiedä sitä tarttuuko tämä oikeasti katukuvaan lainkaan, epäilen vähän. Toivottavasti vinkki auttaa!

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails