torstai 26. maaliskuuta 2009

Vetoketjuvillitys

Olen jo kauan ihastellut Outsapopin tekemiä vetoketjuteoksia ja salaisesti himoinnut samantyyppistä itselleni, miettien DIY-projektia ja pohtien koskas siihen ikinä olisi aikaa. Suosittelen muuten muutenkin tsekkaaman blogin, se on nimittäin DIY-ideoitten pohjaton aarrearkku! Jokatapauksessa taannoin Outsapop postasi Doo.Ri mallistosta joka liikkuu hyvinkin samanlaisilla vetoketjuvesillä ja ihastuin aivan täysin tähän vetoketjuvyöhön (samanlainen oli kuulemma Outsapopinkin tulevassa mallistossa). Oikeasti, eikö olekin todella makea! Tykkään juuri tälläisistä statement-piece tyyppisistä asusteista, niitä saisi olla kaapit täynnä maustamassa peruspukeutumista.
Tykästyin myöskin tähän laukkuun ja rintakoruun jotka näyttävät vähän helpommin (ja nopeammin) toteutettavilta eli tämmöisen ehkä tulen jossain vaiheessa toteuttamaankin. Ei tuo gorillankarva niinkään mutta nuo vetoketjusysteemit näyttäisivät hienolta jossain isossa kirjekuorityyppisessä laukussa.

Mitäs itse tykkäätte näistä meiningeistä? Minä olen fanittamassa ihan täysillä mukana. Laitoin tähän mukaan Outsapopin tutorialeja joita toivottavasti käytte katsomassa ja tarpeen mukaan inspiroitumassa. Elikkä kaulakoru-tutorial 1 ja kaulakoru-tutorial 2 joita voi muokata oman mielen mukaan sitten tuohon vyöprojektiin. Taikka sitten innostua kaulakorusta ja tilata sellainen Outsapopilta itseltään! Suomalaista designiä kannattaa aina tukea. Tässä vielä hattu-tutorial joka on myös kiva idea, tai sitä voisi itse varioida tuon rintaneulan tyyppiseksi.

PS. Kaikki kuvat ja tutorialit olen napannut Outsapopin sivuilta jonne kunnia kuuluukin näistä hienoista vetoketjuideoista.

2 kommenttia:

  1. Vetoketjut, me like! Kirpparilta niitä saa joskus hamuttua edulliseen hintaan omia tuunailuja varten. Mulla onkin varastossa pari, voisi askarrella niistä jotain..

    VastaaPoista
  2. Näyttääpä jännältä!
    Oikeesti, tosi kiehtovan näköisiä tekeälmiä! Vetoketjut näkyy tuovan myös asusteeseen/vaatteeseen jotain jännittävää syvyyttä. Rintakoru on todella kaunis!

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails