maanantai 30. maaliskuuta 2009

Like death warmed up...

Juuri siltä tällä hetkellä tuntuu. Olo on kuin pika-mikrotetulla ruumiilla. Se ainainen kevätflunssa on tännekin jo iskeny ja kaveripiiristä tuntuu että joka toinen on samoissa kuumehöyryissä. Viikonloppu meni siis lähinnä vällyjen alla kihlatun tuodessa inkiväärihunaja-teetä petiin. Stressi kandintyön tekemisestä ei auttanut fiiliksiä eikä varmaan parantumiskykyäkään.

Tänään aamulla oli pakko nousta ylös ja ehtiä sekä kirjastoon että valvojan juttusille mutta ah mikä taisto olikaan päästä sängystä ylös ennen puoltapäivää. Puolihorteissa ei aamiainen, meikkaus tai suihku tai muutkaan tavalliset aamutoimet viehättäneet ja vääntäydyin metroon sellaisenaan. Siinä metrossa niiskutellessa olin huomaavinani että istumapaikat viekussani pysyivät epätavallisen kauan tyhjinä.

Trenssi Benetton; huivi H&M; saappaat Clarks; kietaisumekko Lindex; laukku Esprit; hanskat Marja Kurki + perustoppi ja sukkikset entiedämistä

Pika-gallup. Ovatko kuvat kivempia jos kasvot näkyvät myös? Haittaako jatkuva anonyymiys ja kasvojen blurrailu/pois-rajaaminen?

3 kommenttia:

 1. Ainahan se on kiva, jos kasvot näkyy, mutta ymmärrän kovasti halun pysyä anonyyminäkin (kun kerran itsekin). Tosin, jos kasvot on jo näytetty niin en näe mitään syytä miksi sen jälkeen enää kannattaisi/tarvisi peittää kasvoja.
  Painin itse saman asian kanssa aika useinkin. Mielelläni näyttäisin kasvonikin, mutta olen kuitenkin ollut aika avoin kirjoituksissani,enkä jotenkin pidä ajatuksesta että kuka vain kadulla vastaantuleva saattaa tietää elämästäni vaikka miten paljon. Ei ole helppoa tämä bloggaaminen :)

  VastaaPoista
 2. Musta on kivempi jos kasvot näkyy :) Mut eipä niiden aina tarvi. Ja ymmärrän myös kasvojen rajaamisen pois. Itsekin piti ensin ottaa kuvia ainoastaan vartalosta, mutta jotenkin koin hiukset ja hiuksissa piileskelevät asusteet niin tärkeiksi, että halusin nekin kuviin.. eh.

  VastaaPoista
 3. Itse tykkään enemmän blogeista joissa kasvot näkyvät mutta ymmärrän monen halun suojella anonymiteettiään.

  Omasta blogista olen tullut siihen tulokseen että tätä loppujenlopuksi ei lue niin moni ettäkö minun tulisi ns. pelätä mitään. Ja suurin osa lukijoista on Suomessa joten en pelkää että joku lukijoista tulisi vastaankaan täällä Lontoon kaduilla :) Enkä edes kirjoittele tänne mitään arkaluontoisia asioita eli sinällään ei senkään puolesta huolia :)

  En stressaa kasvojeni näkymisestä joten naamakuvia tulee vielä mutta luultavasti tulen useimmiten rajaamaan kasvot pois lähinnä vain syystä että useimmiten näytän melko tyhmältä kuvissa :)

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails