keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Ostin mutta pidänkö?

Tänään töitten jälkeen kävin ostoksilla. Mukaan tarttuivat uusin Vogue, valkoiset ballerinat ja rykelmä rannekoruja.Mietintää aiheuttavat vielä nämä kaksi hametta. Jätin hintalaput vielä paikoilleen sillä niitten pitäminen tai pitämättä jättäminen aiheuttaa vielä mietintöjä. Vaatekaapissani olisi toisaalta lyhyen tumman farkkuminihameen mittainen aukko, ja tuo farkkuinen lumihiutaletikki folk-hame on vaan niin suloinen mutta toisaalta massit ovat vähentyneet uhkaavasti ja pian taas vuokranmaksupäivä. Folk-hame on myös ehkäpä liiankin lyhyt? Rehelliset mielipiteet otetaan mielellään vastaan kommenttilaatikkoon! Tässä hameessa viehättivät nuo vetoketjuyksityiskohdat taskuissa sekä tumma väri. Melko hillityt kulutukset ja vähän rypistyksiä. Toimisi vaatekaapissa mainiosti. Väri vastaa ehkä paremminkin keskimmäistä kuvaa, nuo vetoketjukuvat ovat vähän liian mustanharmaita.

Tämä folk-hame viehätti söpön vaaleansinisen värinsä takia (vastaa ylimmäisiä kuvia) ja rypytykset ja lumihiutaletikit vaan toimii. Mietityntää aiheuttaakin että onkohan tämä nyt liian lyhyt, tällä ei nimittäin sitten kumarrella! Otin mukaan sillä oli viimeinen kappale omaa kokoa jotta saisi kotona rauhassa peilailla ja miettiä. Pitäisikö pitää?

Muuten tänään töissä oli ihan hauskaa. Koululla oli jotkut erikoispäivät meneillään ja yläasteikäisiä oli kutsuttu tutustumaan kielien opiskeluun, minä siellä mukana omaa yläasteryhmää johtaen. Noh, lapset olivat ihan mukavia mutta eipä minusta olisi ikinä yläasteikäisten opettajaksi. Minulla ei ole sellaista luontaista aukroriteettia ja tuon ikäiset pikkuhyeenat haistaa sen kilometrien päästä. Suurin osa ajasta heillä siis kului kännykän kanssa pelailuun... Joivat lounaalla vielä Red Bulleja ja hyperaktiivisten teinien patisteleminen oli vielä vaikeampaa kun piti pörrätä vaikka missä.

4 kommenttia:

 1. Itse pitäisin kyllä tuon hameen...vaikka sitten kumartelematta :) On tosi nätti.

  VastaaPoista
 2. Valkoiset ballerinat ovat ihastuttavat! :)

  VastaaPoista
 3. W. hmm, taitaapa tosiaankin jäädä vaatekaappiin. Kiitti mielipiteestä!

  Roxy, tacks. New Lookista löytyy aina kivoja kenkiä.

  VastaaPoista
 4. Pakko kommentoida tähän vain sen verran että valkoiset ballerinat ovat tosi ihanat, ja samoin seuraavassa postauksessasi näkyvät ballerinasi. Me likey!

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails