torstai 23. huhtikuuta 2009

Mission Matthew Williamson achieved

Täsmäisku Henkkamaukalle suoritettu. Tulin yllättäen (aamuruuhka melkein olematon) paikalle hivenen etuajassa, olisikohan kello ollut noin viittä vaille yhdeksän. Yllätyin positiivisesti että englantilaiset olivat menneet sopuisaan jonoon eikä kukaan yrittänyt etuilla. Noh, ei mikään ihmekään, jonotuskulttuuri on täällä verissä. Oli siellä niitä turvamiehiäkin tarkkailemassa jonotusetikettiä vielä kaiken lisäksi vaikkei siinä mitään heille oikeasti ollut tehtävää. Jono soljui sisään nopeahkosti ja sain kuin sainkin sen clutchin käsiini. Sekä myös hieman muuta.


Clutch ja silkkihuivi


Koko homma oli muuten järjestetty tosi hienosti. Jonotus sujui mainiosti, sisällä myyjät toivat koko ajan uutta tavaraa rekeille ja jakoivat sekä niitä koruja ja laukkuja heti liukuportaitten vieressä ettei mitään suurta ruuhkaa ja tungosta muodostuisi. Ihmiset eivät myöskään saaneet ostaa enempää kuin kahta samanlaista tuotetta, ettei paikalla kävisi mitään tyhmiä trokareita ja tavaraa riittäisi useammille. Paikalla olivat myöskin kamerarymä, tiedä mihin kuvasivat, mutta kieltäydyin kunniasta kun pyysivät kuvaan.


En osannut päättää kumman värin ottaisin joten otin molemmat. Ehkä palautan vielä toisen.


Suurin menekki taisi olla noilla laukuilla ja ne menivätkin alta aikayksikön parempiin suihin. Hyvä menekki oli myös näillä neuletakeilla, sekä riikinkukkomekoilla, sinisellä housupuvulla, jacquard-kankaisella jakkupuvuilla, röyhelömaksimekoilla ja paljettimekoilla. Se keltainen silkkitoppi jota menin hakemaan oli harmi kyllä vihertävän keltainen ja vähän hassun näköinen päällä joten jäi kauppaan. Pinkistä tulppaanimekosta en löytänyt kokoani, sekin oli aika nopeasti menevä tuote. Otin sitten lohdutukseksi silkkihuivin. Olin muuten siitä iloisesti yllättynyt että kokoelma oli materiaaleiltaan oikeasti laadukas ja tuntuikin että kerrankin sitä saa mistä maksaa (eli kunnon kamasta, ei vain designer-nimestä).

Vaikka aluksi vähän mietinkin että onkohan se clutch sen hinnan arvoinen niin nyt tarkemmin tarkasteltuna se on aivan ihana. Ja se on kokonahkaa. Kivointa on se että siihen sai myös ketjun mukaan eli sitä voi käyttää joko clutchina tai olkalaukkuna.

Tuli sitten jälkikäteen mieleen että fiksumpi olisi ottanut niitä laukkuja kaksi kappaletta. Veikkaan nimittäin että niistä saisi ebayssa pyydettyä ihan kivoja summia. Mutta sitten toisaalta olin niitä viimeisiä jotka onnistuivat laukun itselleen nappaamaan ja olisin ollut ehkä vähän ilkeä jos olisin jonkun toisen myöhäisen näpeistä napannut laukun.

5 kommenttia:

 1. Ihana toi clutch♥
  niin paljon toi makso 8) ?
  btw. ihana blogi. ihan älyttömän kivaa lukea englannissa asuvan blogia 8)

  VastaaPoista
 2. Molemmat neuletakit ovat ihanan kesäisiä:)

  VastaaPoista
 3. Elephant, Tuo clutch oli £35 tai 50 euroa. Kiitoksia kehuista, on kiva kuulla että tykkäät lueskella sepustuksiani :)

  E, ne on :) Nyt vielä kun päättäisi saako molemmat kodin täältä minun luotani.

  VastaaPoista
 4. Upea laukku ja neuleet! hmm.. pitäisi huomenna katsastaa mallisto, jos siitä on täällä enää mitään jäljellä..

  VastaaPoista
 5. Ne on :) Kannattaa käydä muuten katsomassa, oli nimittäin todella onnistunut mallisto, ainakin omaan makuun toimi melkein kaikki. Kantsii käydä vaikka pariin kertaan (jos ei siis löydy heti mieleistä) sillä ihmiset kuitenkin palauttelee niitä sitten sinne viikon parin kuluttua.

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails