keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Ostossuunnitelmaa huomiseksi - Matthew Williamson for H&M

Elikkä huomenna Matthew Williamson H&M:lle! Itse ajattelin poiketa varmaankin Oxford Circuksen kaupassa, taikka sitten Bond Streetillä katsastamassa malliston. Joitain ennakkosuosikkeja minulle onkin jo tarkan syynin jälkeen ilmaantunut, kertoilen näistä kuvien yhteydessä. Aika kalliita tuntuu nämä vaatteet olevan, joten toivon että ovat ihan laadukkaita eikä vain nimellä ratsasteta. Materiaalit tosin vaikuttavat lupaavalta, aika paljon silkkiä ja silkkisekotteita ja aitoa nahkaa, mutta eihän sitä koskaan tiedä ennenkuin saa vaatteen hyppysiinsä. Saavat jäädä kauppaan jos ovat ihan kökköjä.

Tämä on muuten ensimmäinen muotisuunnittelija/H&M -mallisto johon olen tykästynyt ja odotan ihan innoissani. Aikaisemmat olivat mielestäni aika kökköjä ja kovin kummia ripustuksia, ihan sama vaikka olivatkin Lagerfeldia tai Kawakuboa... Tässä tulevassa mallistossa taas kaikki iskee, vaikken monia näistä osaisi kuvitella itseni päälle.
Tästä olen ehdottomasti lähtemässä hakemaan tuota pinkkiä neuletakkia. Tuo riikinkukkokirjailu on kiva yksityiskohta ja pinkki väri ihana kevätkesällä farkkujen ja valkoisen teepparin kanssa. Tuo koru on hauska mutta mielestäni pyytävät vähän liikaa korusta (£15) joten ehkä jää kauppaan.
Tuo mekko on UPEA. Ei tosin ehkä minun päälläni tai minun kukkarollani. Jumpsuitista en tiedä mitä miettiä, kaipa se on tällähetkellä muotia mutta minua ei kyllä innosta pukeutua haalareihin. Tulee ihan liikaa 70-luku-vibat näistä ja vessassakin käynti tuhottoman hankalaa.
En oikein aluksi fiilistellyt tätä sähkönsinistä pukua mutta lähempi tarkastelu H&M sivustolla osoitti että takki ja housut leikattu tosi hauskalla tavalla ja ovat livenä varmasti upean näköiset. Ehkei tosin tälläkään kertaa minun päälläni, jotenkin ei ole oman näköinen ollenkaan. Riikinkukkoprintti- toppi ja mekko ihan kivoja mutten ihan niin fiiliksissä ole että haluaisin välttämättä ostaa.
Tästä kollaasista minua innostaa eniten tuo pinkki tulppaanimekko. Olen kesäkuussa menossa isoihin häihin ja siellä se näyttäisi todella kivalta. Olin aluksi kaavaillut ylppärimekkoa häihin mutta tämä olisi vähän ajankohtaisempi muotokieleltään. Tuo perhosprinttimekko on myös aika makea, ihan tavalliseen kesäseilailuun ja onkin mahdollisesti ostoslistalla.
Tuo keltainen kirjailtu silkkitoppi minulle tänne heti! Kesäpaitaongelmani onkin sillä selvitetty. Perhosprintti-t-paita ja tuo jännännäköinen hame ovat mietinnässä. Nämä ovat taas näitä vaatteita joita on pakko ensin kaupassa hiplailla ennenkuin voi päätöstä mihinkään suuntaan tehdä.
Tuo clutch, aah! Rakastuin ihan täysillä heti kun kuvan näin. Nyt lähempi tarkastelu osoittaa sen olevan hivenen kiiltävä ja ehkä vähän halvanoloinen. Enpä tiedä. Taidan silti hyökätä sen kimppuun huomenna heti ensimmäiseksi ja tarkastella sitä lähemmin. Huolisin itselleni myös tuon paljettimekon ja nahkatakin jos sen joku paksulompakkoinen maksaisi. Ovat meinaan tyyriitä!

Alkaa pahasti vaikuttamaan siltä että huomisella ostosreissulla häviää melkoinen summa rahaa. Varmalla ostoslistalla ovat ainakin tuo pinkki neuletakki, keltainen silkkitoppi ja clutch. Epävarmalla ostoslistalla ovat pinkki tulppaanimekko, silkkinen perhosprinttimekko, perhos-t-paita ja mustankiiltelevä hame. Saa muuten nähdä saanko näistä edes mitä käsiini, epäilen nimittäin että kauppaan saattaa olla melkoinen yleisöryntäys ja niin epätoivoinen en sentään ole että viitsisin siellä ennen aukioloaikaa päivystää :)

Oletteko itse menossa huomenna henkkamaukka-ostoksille?

2 kommenttia:

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails