perjantai 24. huhtikuuta 2009

Perjantaimateriaa

Voihan elämä kuin voi olla vaikeaa näpsiä otoksia ajastimella. Ryntäät siihen kameran eteen vaikka kuinka monta kertaa niin aina rajautuu joku osa kuvasta pois ja jos ei rajaudu niin sitä vain näyttää muuten niin taunolta ettei kuvaa voi käyttää. Useimmiten tapahtuu molemmat. Tarvitsen hovikuvaajan.

Anyhuu. Tänään oli lämmin ja ihana päivä ja ulkona pärjäisi ehkä jopa t-paidalla. Itse kuitenkin suojauduin tuulta vastaan pehmoisella eilen-ostetulla neuletakilla. Love. Ensimmäistä kertaa käytänkin pinkkiä, jotenkin olen aina uskotellut itselleni että se näyttää kauhealta omaa ihonväriä vasten mutta tämä on ihan ok. Kai. Tykkään itse ainakin.


Matthew Williamson for H&M neuletakki, valkoinen Mangon t-paita, Bikbok vaaleansiniset farkut, Versacen kärpäslasitEdellisestä kuvasta pois rajautuneet valkoiset New Lookin ballerinat. Lahkeet kääritty vajaamittaisiksi


Olen vähän tässä innostunut taas tilailemaan hiustuotteita. Kun halvalla sai niin lähti vähän mopo käsistä. Oikeasti en voi käsittää että pelkällä kympillä (£) saa noita isoja töniköitä Tigejä. Nuo ovatkin oikeastaan lempituotteet (BG hoitis ja O&H shampoo) ja toimivat omaan päähän parhaiten kaikista Tigin tuotteista. Muuten innostuin vähän Joicosta, varsinkin kun noita vanhoja tuotteita sai kahden punnan hintaan... Voisin kirjoitella tulevaisuudessa muuten uuden Tigi-esittelyn, niitä kun on siunaantunut melko paljon. Joico-esittely voisi olla kanssa ihan kiva, vai kiinnostaako ne tuotteet ollenkaan? Ja onhan tuossa uusi Tangle Tweeserikin jota olen odottanut takkutukalleni tässä kuin kuuta nousevaa. Kokeilin pikaisesti ja toimivalta vaikutti!

1 kommentti:

  1. Toi neule on kyllä ihana!

    Ja blogissani pukkaa sulle haastetta :)

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails