perjantai 3. huhtikuuta 2009

Voihan kevään tylsyys

Juurikin tajuntaani on iskoutunut että toukokuun loppuun saakka elämäni tulee olemaan harvinaisen tylsää, jopa tylsempää kuin se on ollut viimeiset pari kuukautta. Nyt on ns. crunch time ja kandintyötä vääntäessä (13 000 sanaa seuraavassa kahdessa viikossa) ja kokeisiin lukiessa aikaa ei jää kovinkaan monelle hauskalle asialle. Kaupoissa en ehdi käydä, jotkut illat voi ottaa vapaaksi mutta muuten olen läheskin kokopäiväisesti istumassa rakkaan fujitsuni äärellä naputellen henkeviä.


Viime kirjastoreissun satoa kandinlähteiksi.Eli jos minua ei täällä näy, tai jos kirjoittelen lähinnä kosmetiikka-aiheisia postauksia se johtuupi lähinnä siitä että istun päivät hupparissa ja collegehousuissa kirjojen äärillä. Ei kovinkaan hohdokasta. Fiilinki on vähän sama kuin silloin YO-kokeita kirjoittaessa paitsi että nyt ei ole uusinnan mahdollisuutta ja arvosanoilla on oikeasti väliä joten pakko puurtaa.


Pikku mussukkaiseni joka saa nyt vihdoinkin ansaitsemaansa huomiota. Oikea elävä mussukka kovin kateellinen.Kivoimpia asioita on kuitenkin se että sain tarjouksen kesäduuniksi, tutkimusapulaiseksi Pietarin yliopistoon. Ihan jees. Tutkimus on sinällään mielenkiintoinen vaikkeikaan liippaa läheltä omia akateemisia kiinnostuksenaloja tai vahvuuksia, mutta olisi sinällään varmaan ihan mielenkiintoinen kokemus. Palkka aika pieni mutta käsittääkseni riittävä. Isoin plussa olisi siinä että pääsisin vihdoinkin harjoittelemaan venäjänkieltä ja moikkailemaan sukulaisia. En tiedä vielä otanko vastaan sillä haluaisin ehkä jotain vähän käytännöllisempää, ja olin jo vakavissani miettinyt Intiaan tms. johonkin NGO-tyyppiseen juttuun menoa.

3 kommenttia:

 1. Jännää kun kirjaimet on eri paikoissa kuin täällä Suomessa(:

  VastaaPoista
 2. Voimia sinulle! Mutta mieti, kahden viikon päästä jo helpottaa ;)

  VastaaPoista
 3. Kukka, hmm? Mun läppäri on kyllä ihan suomalainen. Tai ehkä tarkoitit jotain muuta :)

  Roosa, kiitti! Yritän kestää ja miettiä juuri tuota kahden viikon päästä olevaa vapauden päivää :)

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails