keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

Tatska!

Tänään aamulla kävin teetättämässä uuden tatuoinnin peittämään pikkuista vanhaa tatuointia. Tässä sitä vanhaa tatuointia näkyykin näitten suunnitelmien alta. Olin aika hankala asiakas enkä osannut päättää mitä juuri tatuointiin haluankaan ja suunnittelussa, piirtämisessä, pyyhkimisessä ja uudelleen-piirtämisessä menikin niin kauan aikaa että tatuoija ehdotti että tehtäisiin tällä kerralla vain se mihin olen 100% tyytyväinen ja loppuja mietin kotona. Tulen sitten uudestaan kunhan suunnitelmat ovat selvemmät.

Action-shot. Sattui vähemmän kuin mitä kuvittelin, mutta ihan tarpeeksi kuitenkin.

Valmis tatuointi. Varjostukset on todella nätisti tehty ja kukat kauniita. Olisin halunnut kukista mielummin valkoiset pinkeillä vivahteilla mutta valitettavasti valkoinen ei tartu niin hyvin ihoon että oli pakko tehdä kompromissi ja valkoista laitettiin vain reunoille. Hyvä tosin näinkin.

Käyn ehkä joskus vielä ottamassa pikkukukan lisää ja lisää terälehtiä jalan muodon mukaan menemään. Antaa katsoa. Tykkään tästä tatuoinnista kuitenkin tosi paljon jo nyt. Kirsikankukat ovat mielestäni todella kivoja tatuoinneissa (nämä enemmän new-school tyyppisiä kuin perinteisiä) sekä tykkään niiden symbolisesta merkityksestä elämän katoavaisuuden kuvauksena. Olen myös asunut Japanissa joten näissä on myös sitä lisä-merkitystä minulle.

3 kommenttia:

  1. no katohan vaan :D on sullakin hienoja :) munkin piti ensi saada pinkit mut se pinkki väri näyttikin iholla noin punaselta niin se nyt vähän jäi. Mikä sattuma oikeesti :D

    VastaaPoista
  2. Oikein nätissä paikassa tatuointisi. Suunnitelmasi jatkaa sitä jalan muodon mukaan kuulosti siltä että kokonaisuudesta tulisi entistä kauniinpi. Oli myös tosi mukava lukea, mitä tatuointi sinulle merkitee.

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails