maanantai 27. huhtikuuta 2009

Yritäpä bongata!

Tälläinen hassu haaste nakattiin tänne päin bubblen suunnalta. Näitä oli yllättävän vaikea keksiä!

Nyt (ja aiemminkin) on ollut liikkellä paljon faktahaasteita, esim. kerro 20 faktaa jne. Tämä haaste ei käsittelekään faktoja, vaan tuntomerkkejä. Kerro yksityiskohtia itsestäsi ja jaa ne muille. Haasta sitten 5 bloggaajaa tekemään sama edelleen.

1. Silmälasit. Minulla on superhuono näkö (-4.jotain) ja käytän lähes joka päivä silmälaseja. Käytän piilareita lähinnä vain aurinkoisina kesäpäivinä (jotta voi käyttää aurinkolaseja) ja liikkuessa.

2. Tummat kulmakarvat.
Vaikken väritykseltäni kovin tumma olekaan (keskiruskeat hiukset ja vaaleahko iho) niin kulmakarvat minulla ovat lähes mustat. Mitä lie tataariperuja. Ärsyttävää siitä syystä että blondiksi minusta ei taida olla tämän takia (sillä en haluaisi vaalennella kulmakarvoja). Hyvä kuitenkin sen takia että sitä on yksi asia vähemmän huolehdittavaa meikkauksessa!

3. Haukottelu.
Mitä luultavammin jos katsot minua vähänkään kauemmin suuni vääntyy haukotukseen ja silmäni tuijottavat tyhjyyteen. Aivan se ja sama onko sitä tullut nukuttua kunnolla yöunia, olen aina väsynyt ja nokosten tarpeessa. Haukottelen juuri nytkin.

4. Lukumateriaali. Minulla on melkeinpä aina mukanani jokin kirja. Ja yleensä jokin oleellisesti koulujuttuja liippaava kirja, sillä tunnontuskissani kuvittelen että näin ne ainakin tulevat luettua. Metrossa matkustettaessa (ja sinne juuttuessa varsinkin) kieltämättä kirjan mukana kantaminen helpottaa pelkän istumisen puuduttavaa tylsyyttä. Joskus jos olen kirjan unohtanut ostan ennen liikkeelle lähtöä yleensä Economist lehden.

5. Kompastelu. Minulla on yllättävän huono tasapaino ja koordinaatiokyky. Astun helposti harhaan, nilkoille, huojahtelen ja kompastelen. Törmään myös satunnaisesti seinään/oveen. En ole humalassa, muuten vain kömpelö.


Kuvamateriaalina modernia taidetta. Yrittäkääpä bongata minut sieltä seasta :) Photofunia.com


Haastan vaikka Tanyan, Kittyn, Johannan, Piparin ja Etan. Napatkaa tästä jos innostaa vaikkei henkilökohtaista haastetta ole vielä tullutkaan!

3 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta:) Toteutan varmaankin huomenna, jos vaan ehdin.

  VastaaPoista
 2. Uskomatonta, haukotushan tarttuu ainaki itselleni lähes aina jos vieressä olija haukottelee, ja puhelimenkin välityksellä.. Vaan tämäpä oli eka kerta kun se tarttui blogin välityksellä :::D

  Tummat kulmakarvat on todella blessing. Itsellä on tummista hiuksista huolimatta turhan vaaleat kulmat, ja niitä pitää värjäillä. Paitsi silloin, kun hiukset ovat vaaleammat tietty.

  Hauskoja kuvia tässä muuten! :)

  VastaaPoista
 3. Tanya, sitä odotellessa :)

  bubble, voi LOL :D en olekaan aikaisemmin kuullut että ihan netin välityksellä voisi tartuttaa haukotuksen :D näköjään onnistuu sekin :)

  ps. tässä haukotuksesta puhuessa rupesi taas itseäkin haukotuttamaan...

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails