lauantai 31. lokakuuta 2009

Have a Horrible Halloween!

Pikapikaa paikallisessa fancy dress -kaupassa käydessä huomasi että amerikkalainen tapa viettää pyhäinpäivää on tarttunut tännekin. Kassalle hädintuskin pääsi soluttautumaan tungoksen läpi. Naamioitumis - ja biletyslinjalla mennään siis täälläkin, ruokakaupat ovat täynnä isoja oransseja kurpitsoja harrastelijakaivertelijoille ja kaupat on ostetty lähes tyhjäksi tekoverestä ja muovitorahampaista.
Meidän tärkeimmät tarvikkeet ovat tekoveri, leikkiveitsi, ihomaalit ja ihomassa. Mennään Halloween-bileisiin parivaljakkona, ja itsenämme, mutta vähän erilaisina sellaisina. Päivän inspiraationa on "domestic dispute gone wrong". Saa nähdä miten maskeeraus tälläisiltä harrastajilta onnistuu. Olen itse aina fiiliksessä kaikenlaisista pukubileistä ja rakastan yli kaiken naamiaispippaloita. On niin ihanaa suunnitella ja puuhailla tälläisiä, varsinkin jos on aikaa paneutua kunnolla. Päivä menee lähinnä maanantain tenttiin lukiessa, mutta en voi vastustaa kun kerrankin saa irroitella :)
Tälläisiä silmämunasuklaisia meillä on pikku keppostelijoitten varalta, jos ennättävät tulla ennenkuin me häivymme pippaloihin. Uhkaavat vain mennä paraikaa parempiin suihin kun kihlattu ei saa pidettyä näppejään näistä erossa!

Viettäkääpä Hurja Halloween!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails