maanantai 5. lokakuuta 2009

Joico K-Pak shampoo ja hoitoaine

Elikkäs esittelyarvostelussa tällä kertaa Joicon K-Pak Reconstruct shampoo ja hoitoaine. Nimensä mukaisesti tämä setti korjaa hiusta, eli sopii mainiosti vaurioituneille hiuksille (esimerkiksi vaalennetuille, raidoitetuille, permanentatuille jne.). Omaan päähän tämä setti on ollut vallan mainio, ja jääkin jatkuvaan käyttöön. Itse asiassa tämä setti on paljon mieluisampi kuin mikään Tigi-shampoista ja hoitoaineista, joita nyt pikkuhiljaa käyttelen pois että voin siirtyä vallan Joicoon. Ja mikäs minut sitten vakuutti tämän setin ylivertaisuudesta?

1) Korjaavuus ja kiilto. Keratiinin ansiosta hiukset tuntuvat jäntevämmiltä ja terveemmiltä. Ne myös kiiltävät kauniisti ja tiedän kiillon olevan jotain muuta kuin pelkkää silikonin aiheuttamaa kosmeettista silotusta (vaikka silikoniakin näistä kyllä löytyy).

2) Tuoksu. Riippuen päivästä ja nenästä tämä setti tuoksuu kirpeältä omenalta, hedelmäkarkeilta tai niiltä Lauantai-pussin mustilta pikkuautoilta. Hervottoman herkullisempaa kuin esanssi-Tigit.

3) Pitkä pesuväli. Shampoo pesee pään hellävaraisesti mutta tehokkaasti eikä minun tarvitse pestä hiuksia kuin kaksi tai kolme kertaa viikossa.

4) Kosteutus. Setti kosteuttaa hiusta kyllä, tosin omaan makuuni ei aivan tarpeeksi. Mutta toisaalta hiukseni ovatkin todella kuivat eikä niitä mikään tuote kosteuta tarpeeksi. Ehkä tavallisille ja/tai hiukkasen kuivahkoille hiuksille tämä olisi siinä mielessä nappituote.

5) En keksi mitään miinuksia. Tämä setti on vain niin törkeän hyvä että kannattaa kipaista kaupan kautta ja napata itselle samanlainen!

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa vähän liiankin hyvältä! :D Pitää koettaa testata jossain vaiheessa.

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails