torstai 15. lokakuuta 2009

Hola España!
Joulukuussa Espanja kutsuu! Olen fiilistellyt jonnekin (ihanmihinvaanpoistäältä) matkalle lähtöä jo pitemmän aikaa, mutta finanssipoliittiset asianlaidat näyttivät tehneet matkailusta saavuttamatoman haaveen. Vaan eilen iltakymmeneltä kotimatkalla junassa lehteä lukiessa sattui silmiin Ryanairin keskiyöhön saakka oleva ilmaislento-tarjous, ja siinä yhdentoista pintaan varattiin matkat Madridiin. No liput ei ihan ilmaisia olleet mutta melkein puoli-ilmaiset.

En ole koskaan käynyt manner-Espanjassa, joten fiilikset ovat pinnassa. Madridissa on myös perhetuttuja jotka (toivottavasti) innostuvat majoittamaan meidät, kuten ovat useasti aikaisemmin lupailleet. Innostuksissani olen myös hakenut itunesista espanjan alkeiskurssin. Eli ¡Qué pases un buen día! ja Gracias lukemisesta :) Ja jos innostaa lähteä itsekin matkalle jonnekin Ryanair tarjoaa vielä tänään ilmaisia ja halpoja lippuja vaikka minne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails