sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Ostolakossa?
Loistokasta sovituskoppikuvaamista taas vaihteeksi. En olekaan pitkään aikaa ottanut vartavasten "päivänasu"-kuvaa (mahdollisesti hyvästäkin syystä) mutta tänään lähti lapanen käsistä, ainakin yhden räpsäisyn ajaksi. Aika perus-rentoilu-pukeutumista, uggit, Mangon mekko ja Bershkan (uusi ihana pehmoinen) nahkatakki.

Lähdin tänään liikkeelle selvällä ostossuunnitelmalla (mustat farkut, pillit jos mahdollista, ja harmaa tai "oatmeal" neuletakki), ja olisin jopa humputellut ostanut vaikka mitä kivaa jos olisi vain tullut vastaan. Käytiin TK Maxxissa, oltiin siellä melkeinpä kaksi tuntia, enkä löytänyt en yhdenyhtä rättiä. Kihlattu taas löysi viisi paitaa/hupparia. Sen jälkeen hädintuskin ehdin H&M:n porteista sisälle niin meidän tuli jo lähteä ruokakaupan kautta kotio päin.

Se ettei mitään löytynyt taitaa ainakin osittain johtua viimeaikaisesta pienimuotoisesta ostolakostani. En ole viitsinyt/ehtinyt/ollut tarpeeksi varoissani käydä kaupoissa useampaan kuukauteen, enkä ole ostanut mitään vaatetta (paitsi tuon ihanan nahkatakin), ja nyt tuntuu että koko hommasta on kadonnut maku. Ei yksinkertaisesti tee mieli ostaa mitään. Muutama iso aukko löytyy perusvaatekaapista, mutta muuta en tarvitse enkä erityisemmin halua (jos ei nyt oteta huomioon muutamia H&M:n Jimmy Choo-juttuja). Nykyään minun ei edes erityisemmin tee mieli kierrellä kaupoissa - siellä on liian kuuma, tunkkainen ja hankalaa tasapainoilla pikkuisissa sovituskopeissa.

Toinen suuri syy kuluttamisen vähentämiselle on löytynyt materian aiheuttamisesta ahdistumisesta. Turhaa tavaraa pursuaa joka nurkasta! Nyt yritänkin pitää lapasen käsissä minkä tahansa ostamisen kanssa; mitään ei osteta ellei sitä vartavasten tarvita. Ja kotona jo olevista tavaroista, jos sitä ei käytetä, sen täytyy armottomasti lähteä.

Muita ostoslakkolaisia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails