torstai 1. lokakuuta 2009

Satunnaisia kysymyksiä ja vastauksia

Nappasin tälläisen kysymyspostauksen Johannalta, näitä on joskus tosi hauska tehdä! Sitä oppii joskus itsestäänkin jotain kun on pakko kirjoittaa ajatuksensa ylös :)


Jos saisit koko loppuelämäsi ajan hankkia vaatteita vain yhdestä liikkeestä, mikä se olisi?
Vaikea valinta. Varmaankin H&M. Vaihtuvat valikoimat ja halpaa, mutta tärkeimpänä on että vaatteet sopivat ruumiinrakenteelleni. Muuten valitsisin Zaran, mutta Zaran takit jäävät aina liian pieniksi rinnuksista.


Jos laittaisit 100 000€ euroa hyväntekeväisyyteen, mikä olisi kohde? Itseään ei saa valita. ;)
Kehitysmaiden koulutushankkeisiin, ja malarian/AIDSin estämiseen.
Mitä harrastat?

Tällä hetkellä en oikein mitään, ajanpuutteen vuoksi. Vanhoja rakkaita harrastuksia ovat lumilautailu, laskettelu ja kiipeily, mutta täällä niitä on ei oikein voi harrastaa. Opettelen kotona jotain kieliä, kaipa sitä voisi harrastukseksi kutsua.


Kaikki maat missä olet matkustellut? Suosikkisi niistä, miksi?
Kanada, USA (Orlando, Florida), Israel, Egypti, Uganda, Rwanda, Thaimaa, Japani, Venäjä, Estonia, Latvia, Englanti (+Skotlanti ja Wales), Ranska, Sveitsi, Italia, Itävalta, Saksa, San Marino, Espanja, Kreikka. Kaipa ne siinä kaikki. Suosikkia en osaa valita, kaikissa on ollut jotain kivaa ja hienoa.


Jos saisit valita minkä tahansa maan, missä asuisit? Suomea ei saa valita.
Joku lämmin maa Euroopan mantereella. Ehkä Espanja tai Italia. Lämmin maa siksi että inhoan kylmää ja märkää (Lontoo selkeä unelmapaikkani...), ja Eurooppa siksi että omaamuistuttavassa kulttuurissa on helpompi asua pitemmän päälle.
Mitä alaa haluaisit opiskella, jos ei olisi mitään rajoituksia (kuten pääsykokeet, huono matikkapää, tms.)?
Lingvistiikkaa, sillä kielet ja niiden kehitys on aina kiinnostanut minua. Lakia sillä halusin olla lakimies, ja laki kiinnostaa edelleen. Tosin pidän nykyisestä opiskelualastani (kansantaloustiede) erittäin paljon, sillä se auttaa ymmärtämään maailmaa paremmin.


Lempitelkkasarjat?
Tällä hetkellä Fringe, Bones, Simpsons, Futurama, South Park. En erityisemmin katso telkkaria mutta näistä tykkään.


Parasta sinussa, ulkonäössä, luonteessa?

Yleisesti ystävällisyys, ulkonäössä sopusuhtaisuus, luonteessa sinnikkyys.


Jos vaikka kuukauden ajan saisit käyttää vain kolmea meikkituotetta, mitkä ne olis?
Meikkivoide, peiteaine, ripsiväri.

Karmein muotitrendi kautta aikain sun mielestä?

Legginsit housuina.

Unelma-asuntosi?

Iso omakotitalo (tai paritalo) keskustan tuntumassa, jossa olisi iso ja funktionaalinen keittiö ja oma vaatehuone.
Top 5-lemppariblogisi?

Vaikea sanoa. Tällä hetkellä olen jokseenkin kyllästynyt koko blogimaailmaan mutta kaikki päivitykset luen (ainakin melkein aina) Mungolifeltä ja Laura de Lilleltä. Tykkään kyllä monesta muustakin mutta luen vähemmän ahkerasti.

Jos voittaisit kymppitonnin, mitä ostaisit? Entä sadallatuhannella? Entä miljoonalla?
Kymppitonnilla sijoittaisin mukavaan lomaan, merkkilaukkuun ja loput säästöön tulevan varalle. Sadallatuhannella pohtisin talon ostoa. Miljoonalla ostaisin unelmataloni ja laittaisin loput säästöön.

Tämän vuoden paras vaateostos? Miksi?

Benettonin beige trenssi - se vaan sopii minkä tahansa kanssa ja toimii keväästä syksyyn!

Rakkain vaatteesi?
En tällä hetkellä tunne mitään erityistä intohimoa yhtäkään vaatekappalettani kohtaan. Uggsit ovat tosin ihanan pehmoiset.
Kaikki työt mitä olet elämäsi aikana tehnyt?

Voi elämä... Näitä on liian paljon. Golfkaupan myyjä, huonesiivooja, tarjoilija (vaikka kuin monessa erilaisessa paikassa - oon ollut kiinalaisessa, japanilaisessa, ranskalaisessa, suomalaisessa, italialaisessa jne.), ravintolatyöntekijä (blokkarista baarimikkoon), kahvilatyöntekijä, kokki, verhojen asentaja, kaupantäti, tuutori, tutkimusapulainen, lakimiehen kirjuri/apulainen...

Oletko joskus harrastanut jotain sellaista, mitä et enää harrasta? Mitä, miksi lopetit?
Paljonkin. Viulunsoittoa harrastin kymmenisen vuotta, lopetin ajanpuutteen ja paljon matkustelun vuoksi. Alkaisin kyllä mielelläni uudestaan. Lumilautailu, laskettelu ja kiipeily jääneet vähän pakosta pois (ei rahaa eikä aikaa lähteä Alpeille). Muut lyhytaikaisemmat harrastukset kuten miekkailu, karate, pencak silat, juoksu jne. jääneet pois innostuksen loputtua.


Tulevaisuuden suunnitelmasi ja missä tapasit poikaystäväsi.
1,8 lasta, kultainen noutaja ja omakotitalo perunamaalla. Ei kai mitään sen kummempaa. Mielekäs ura, hyvä palkka, oma koti, pari lasta (joko biologista tai adoptoitua) ja lemmikki. Tapasin poikaystäväni Chamonixissa hiihtohississä.
Kuinka pitkä olet?
172cm

Oletko kokenut vastoinkäymisiä paljon?
Enpä kai yhtään sen enemmän kuin muutkaan ihmiset noin keskimäärin. Ehkä jopa vähemmän.


Onko teillä kotona kirjahylly? Sisältääkö se vain kirjoja, kuinka paljon niitä on?
Suurin osa omista kirjoista on Suomessa vanhempien luona. Oma kirjahylly sisälsi paljon kaikenlaisia kirjoja ja kirjojen edessä erinäisiä matkamuistoja ja koriste-esineitä. Nyt Englannin kirjahyllyssä on lähinnä koulukirjoja, Harry Pottereita ja kihlatun kuvakirjoja ja CDitä.
Kallein ostamasi esine?
Varmaankin lumilauta.


Entä kallein ostamasi vaate, laukkuja ja kenkiä ei lasketa?
Varmaankin joku lumilautailutakki.


Oletko koskaan ollut festareilla?
Kyllä. Kerran Provinssissa (2000?) ja sai jäidä viimeiseksi leiriytymiskerraksi. Eksyin leirintäalueelle enkä löytänyt enää telttaamme (no löysin sen sitten aamulla, pitkän, tylsän ja kylmän yön jälkeen). Koneistossa kävin mutta sen siirryttyä Helsinkiin festarin hyvä fiilis katosi eikä voisi enää vähempää napata. Englannissa en ole käynyt sillä ei ole oikein napannut.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails