perjantai 23. lokakuuta 2009

Hekumalliset huulet

.... tai vähintäänkin hyvin kosteutetut. Siitähän se lähtee, hyvästä pohjakunnosta.

Omat ehdottomat lempituotteet löytyvät Lushin valikoimista. Kyseisen lafkan huulirasvat koskeuttavat ja pehmeyttävät huuliani kaikista parhaiten eikä minua edes kiinnosta kokeilla muita huulirasvoja enää. Löydettyäni nämä tuotteet en ole kärsinyt rohtuneista huulista vuosiin! Plussaa luonnonmukaisista ainesosista jotka saavat veden kielelle. Vai miltä kuulostaa tuotteet, joihin on lisätty superkosteuttajien kuten karitevoin ja manteliöljyn lisäksi suklaata ja hunajaa? Nomnomnom.

Whipstick tuoksuu appelsiinisuklaalle ja Honey Trap hunajaiselle piparmintulle. Makua näissä ei oikeastaan ole, ja kun luonnonmukaisista tuotteista on kyse ei huulien lipomiselle ole mitään sen kummempaa estettä. Ainoan miinuksen nämä tuotteet saavat epähygieenisestä purkkimuodostaan - siksi käytänkin näitä vain kotosalla ollessa.


Lempimaininnan ansaitsee myös L'Occitanen Pure Shea Butter purnukka. Huulirasvan kokoinen, toimii huulilla yhtä hyvin kuin Lushit, ei hajua eikä makua, ja sitä voi sipaista myös kynsille ja kynsinauhoille, kovettumiin, kuiviin kyynärpäihin ja jopa pehmittämään hiusten latvoja. Varsinainen monitoimituote.

1 kommentti:

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails