sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Jimmy Choo for H&M - kuvapläjäys

Vihdoinkin noita H&M:n Jimmy Choo -kuvia pääsee ihastelemaan. Tässä muutamia omia suosikkeja mallistosta.


Laukut olivat mielestäni hirveitä (joten niitä ei kollaaseissa lainkaan), mutta asusteet olivat ihan kivoja ja mahdollisesti jotain voisi tarttua mukaan. Korvikset ja kaulakoru ovat todella makeita, mutta käyttöä löytyisi varmaankin eniten niittivyölle ja rannekorulle.

Kengät olivat todella hyvännäköisiä, eikä mikään ihmekään, kenkäsuunnittelustahan ko. merkki tunnetaan. Korkeaa korkoa ja säihkettä riitti. Omia lemppareita löytyy tuosta kollaasista (+ leolempparit seuraavassa koosteessa). Varsinkin harmaat mokkanilkkurit iskivät kovaa. Ennenkuin innostun liikaa voisin tietenkin miettiä tulisiko yksillekään korkkareille oikeasti käyttöä - noilla ohkaisilla koroilla ei juuri kävellä muualle kuin taksista bileisiin tuolille istumaan ja takaisin. Ballerinat ja gladiaattorisandaalit olisivat aika hyvät ensi kesäksi.

Vaatteista minua innosti erityisesti tuo harmaa mokkamekko. Ihana! Just täydellinen, simppeli mutta elegantti. Toinen ehdoton lemppari oli tuo niitti(tms.)tunika. Tykästyin myös sähkönsiniseen mekkoon ja kaksikerroksiseen paljettipaitaan muuten, vaikkeivät olekaan ns. minua.

Pitääpi miettiä mitä menee ostoslistalle. Tsekatkaa lisää kuvia täältä

Innostaako mikään näistä kyynärpäätaistoon 14/11?

3 kommenttia:

 1. Nuo rannekorut voisin ottaa jos saisin vapaasti valita, mutta taitaa jäähä ostamatta kun jossain näin niiden hintoja :/ ei ole niin kova sana että jotain pitäisi hankkia. pidin enemmän Matthew Williamsonin vaatteista, joita ostin kaksi.

  VastaaPoista
 2. Ihania, mutta en kyllä taistelisi noista kun hinnatkin taitaa olla kaikki lähemmäs sataa..

  VastaaPoista
 3. Joo nuo hinnat on aika kovia. Minua himottaisi aika monet noista tuotteista, mutta hintojen puolesta voin ostaa ehkä yhdet kengät, ja korun. Riippuu tietty, en ole nähnyt vielä koruhintoja joten en tiedä kuinka korkealla ne on. Kenkähinnat oli aika normaaleja imo.

  MW mallistosta mulle muuten tarttui mukaan 4 tuotetta, ja nekin oli kyllä aika tyyriitä. Ja kahta vain on tullut käytettyä :(

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails